HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ddguy kardesim sana durduk yere mi geldi bu mail
-
@duranvarlık bu mail benim arkdaşım a geldi ve face de de gördük ben arkadaşın mailini attım arkadaş mail atmış ist üni ye
-
Ticarette faizlerle ilgili bir soru vardı hangisi doğrudur diyordu. Bileşik faiz yalnızca iki tarafın da tacir olduğu durumlarda kararlaştırılabilir diyordu o muydu Cevap
-
Arkadaşlar bir sorum var.Mesela İstanbula 200 kişi alınacak diyelim.Bunun kaç katı kadar aday mülakata kalacak?Bununla ilgili bir bilgi yok sanırım ama geçmiş alımlarda nasıl oldu bilen duyan var mı?
-
@luthor 3 katını çağırcaklar
-
@luthor yaziyor ilanda
-
@duranvarlık Ben goremedim bakayım tekrar.
-
@kilici evet ödünç sözleşmesi dediği olacaktı.
-
@duranvarlık Allah allah okudum göremedim yine 3 kat olayını
-
@amorro-robinson uluslar arası festivalleri ve şenlikleri planlamada göz önünde bulundurmak anlamında şık vardı onu yaptım
-
@kilici o soruda cari hesap sözleşmelerinde bileşik faiz yürütülebilir ama o sıkta cari hesap demiyordu borç sözleşmeleri diyordu
-
3 katını çağırma durumu müfettiş yardımcısı ve uzman yardımcılığı için. Servis gorevlisinde bi rakam yok
-
bu sınav sorularının yayımlanması gibi bir durum söz konusu değil sanırım.
-
@hakperest46 yanlış hatırlamıyorsam ödünç sözleşmesi diyordu ki bileşik faiz 3 aydan aşa olmayan cari hesap, ödünç sözleşmesi ve kambiyo senedi için geçerli
-
@mrsfreedom konusu yazmayan anonim şirketli şık olacaktı isim + aş yazıyordu şık da da
-
HATIRLADIĞIM İNGİLİZCE CEVAPLARI
BECAUSE
EVERY
ALTHOUGH
UNDER
EXCHANGE
WHO
DUE TO
ACCEPTABLE
4 ÇEVİRİ VARDI 2,2 ŞEKLİNDE (basitti)
Nijerya ya gdp sini verip nijeryanin ekonomisinin gelişimi anlatan paragraf 3 soru
Hindistan daki kadın ve dijital para gibi bi paragraf vardı 3 soru
Cümle tamamlamam vardı 2 tane sanırım kolaydı
2 diyalog vardı araba kiralamak istiyor arkadaşı kendi arabasını teklif ediyor olan biri diğerini hatırlayamadım
2 tane anlamca yakın cümle sorusu vardıNot: genel kültür saçma sorular olduğundan ingilizce dengeleyici bölüm oldu çözülmesi gerekliydi...alan soruları secicilikten uzaktı kolay ve hatalı sorulardan oluşmuş. Türkçe matematik kolaydı.
-
@beşiktaş1903 evet haklısın şimdi hatırladım ödünç sözleşmesi olacak:)
-
@sword00 bu every olan soru hatalı olabilir. Otelin bütün odalarında köpeği aradılar tarzı birşey çıkması lazımdı. Şıklarda all ve every vardı. Bence 2 side olurdu ama every dedim bende.
-
@byteks1 o iki şık arasında çok gittim geldim bende
-
@byteks1 cümlenin tamamıyla uyumsuz oluyor. ALL kalıp olarak kullanabilirsiniz ama verilen cümlede EVERY tam oturuyordu