HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kamuguy 1-10 aralık
-
@mrvstk mulakatta izah edersiniz hocam.bende dofada bir ilde yasiyorum ama esimin memleketi olan ic anadoluda bir il yazdim.gerekce olarak bunu one surecegim.sirnak dusuk kapatir diye tahmib ediyorum.
-
@y-oguz90 sagolun hocam,,
-
Sınav sonuçları ne zamana belli olur peki
-
arkadaşlar son olaylardan sonra reza, Abd falan. halkbank'a dokunur mu ucu sizce? beni bir korku saldı daha sınava bile girmeden
-
@busus sanmıyorum bişey olmaz, ama olurda ben sınava girerim herşeyden geçerim müfettiş olurum 3 ay sonra çok büyük ceza geldi kapatıyoruz derlerse, taksim meydanında benzin döker yakarım kendimi
-
@iyimser16 bende gelirim beni de yak
-
Selam arkadaşlar.
Nasılsınız?
Çalışıyor musunuz?
Gündem yoğun ancak bankayı alakadar eden bir durum yok, içiniz rahat olsun. -
@bankaci hocam çalışıyoruz da stres bastı beni valla ıspartaya kaç kişi alır sence kaçla kapatır sorular zor mu olur nerden avantaj yakalayabiliriz sence bi bankacı olarak önerin neler
-
Sınav giriş belgeleri bugün yayınlanacak.
-
Merhaba arkadaşlar. Sınava giriş belgeleri açıklandı mı ben de gözükmüyor acaba belli bir saati mi var?
-
@brsblbs açıklanmadı halen sistemde bugün açıklanacağı yazıyor. Muhtemelen akşama doğru açıklanır.
-
Konuları bitirdiniz mi arkadaşlar
-
@ddguy benim banka muhasebesi finansal yönetim ve işletme yönetimi duruyor:) bitse de elde düzgünce çıkmış soru yok insan hazır hissetmiyor
-
Yetismedi benim.alan tamam da gk gy hic bakmadim zaten gk kismi tarih cografyadan cok bankacilikla ilgili sorulardan olusuyor(2014 te girdigim oyleydi) isletme banka muhasebesi vs gibi konulara zaten hic bakamayacagim.artik oldugu kadar
-
E hala yayinlanmadi giris belgeleri sitede 1inde yayinlanacaktir yaziyor
-
@marjinalfaydali dostum ayni durumdayiz sence guy sinavina eger katildiysan ondan zor mu olur?
-
@marjinalfaydali bn alanda maliyeye hic bakmadim aylar onceki bilgilerimle gircem 5 soru cikcak diye ama orta derecede cikar yapamassam epey geriye atacagini bildigim halde hic bakmadim
-
Herkes aynı durumda demekki muhasebe de bide iktisatta en çok neye önem verdiniz ya benim de yetişmedi acaba sıkıntı bende mi dedim
-
Giriş belgesi yayınlandı arkadaşlar. Sınav süresi bankanın ilanında 180 dakika yazıyordu giriş belgesinde 150 dk yazıyor kötü oldu bu. 150 soru 150 dakika.