HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Hayırlı olsun arkadaşlar. Okuduğum kadarıyla süreyi düşürmüşler. Bu bence kesinlikle sınava katılımın çok olduğundan ötürü ayırt edici bir sınav olması amacıyla yapılmış bir hamle. Farketmez bence çünkü birçoğumuz bu zamana dek girdiğimiz sınavlarda zaten hep soru sayısı=dakika oldu. Sizin için de değişen bir şey olmayacaktır bence. Tabi böyle olması şunu da beraberinde getirir, her ne kadar ayırt edici desek de okur okumaz işaretleyeceğiniz soruların da olacağı aşikar demekki.
-
Süre olayını neden abartanlar var anlamıyorum. Matematik ve muhasebe dışında vakit alacak birşey yok. Diğer bölümlerden bol bol vakit kalıyor zaten. Süre 150 dk olunca ayırt edici olmuyor muydu? Gene aynı mantık herkese 150 dk. Böyle şeylere odaklanıp vakit harcamaya gerek yok bence ders çalışmaya tam gaz devam.
-
sınav sürsinini 150 dk ya almışlar :)) iibf yine yarışacak :ss bursa uludağ üni var mı arkadaşlar :))
-
Aklıma bir şey takıldı. Alfabetik tuş takımı bulunan hesap makinesi yasak diyor yani normal basit işlem yapan hesap makinesi serbest mi değil mi tam anlayamadım ben
-
@brsblbs kardeş kazanırsan haber ver kendimi asacam
-
@oguzidane kardeş demek iatediğini anladım ama boşuna asmış olursun kendini .zeka değil ezber sınavı.
-
@falanfilan Hukuk tinaz girisindeki ilk fakülte. Mühendislikler 200m yukarda ama yokuş. Yerleşke otobüsü oluyor
-
Giriş belgeleri duzeltilmis 180 dakika yine
-
@ddguy aynen 180 gösteriyor şimdi .
-
@oguzidane Söz önce sana haber vericem kardeş
-
@kontrolluinsan Motive edici sözlerin için teşekkür ederim kardeş
-
@buhara cook teşekkür ederim. Ben şu an hukuk fakültesini yabancı dil fakültesi ile karıştırdığımi anladım. Rektörlugun orasıynis sanırım. Hiç otobüse binmeden gidilir.
-
Adres bilgileri de güncellenmiş. Deu hukuk fakültesi, tinaztepe kampüsünde olarak düzeltilmiş. Sınav süresi de 180 dk olarak güncellenmiş.
-
@buhara hocam sanirim deu de okudunuz, sirinyer izban dan deu izmir myo ya eshot ya da dolmus var mi ?
-
@y-oguz90 Fakülteyi tam söyler misin
-
İzmirde kaç farklı yerde girilecek acaba, hukuk fak, mimarlık fak, myo daha farklı neresi var acaba
-
@y-oguz90 Şirinyerden 866'ya binebilirsin. Devlet hastanesinde inersin. Ama myo ile eğitim fakültesi iç içe gibi o yüzden içeriyi tam olarak bilmiyorum. Devlet hastanesinde inince eğitim fakültesine yan taraftan girersin orada icerde bulursun heralde.
-
Sadece iller belli. Buna şükür. Yakinda illeride aciklamazlar. Sadece sayi aciklarlar. Illeri biz tahmin ederiz artik.
-
@duryy tesekkur ederim hocam
-
@buhara 9 eylul universitesi izmir meslek yuksek okulu hocam arkadas cevaplamis tesekkur ederim.