TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

DİĞER
    halkbank servis görevlisi sınavı 2017
    371
    6617
    1763596
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      yek Son düzenleyen:

Sınava giren kişi sayısı 60.000 iken sadece forum sitelerinde yorum yazan 10 kişi ile puanları değerlendirmek yanlış olur. Ben puanların geçmiş yıllardaki gibi olacağını düşünüyorum. Taban puanın aşağı çekileceğini sanmıyorum. Ayın 19'unda da sınav soruları açıklanır. Böyle baştan savma bir sınav hazırlayan üniversitenin 2 hafta içerisinde sınav sonuçlarını açıklamasına da şaşırmam,orası ayrı konu.

D 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • D
        DevletEbedMüdded @yek Son düzenleyen:

@yek sonuçlar açıklanmayacak mı 19'nda

Y 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • Y
          yek @DevletEbedMüdded Son düzenleyen:

@devletebedmüdded ben İÜ değilim,bilmiyorum. Sadece fikrimi beyan ettim.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
          • Ş
            şule Son düzenleyen:

bir an önce aciklanmasi en mantiklisi, ona gore herkes yoluna devam eder.

• M
              Muaccelalacaklı Son düzenleyen:

önce 19unda açıklancak dediler sonra internet sitesini takip edin dediler sınavları gibi sınav sonrası hizmetleride saçma

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
              • M
                Mülkiyeli45 KOSGEB UZMAN YARDIMCILIĞI @marjinalfaydali Son düzenleyen:

@marjinalfaydali hocam neden yozgat anlatsanıza biraz 😅

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                • K
                  kalben1903 Son düzenleyen:

Alan 45-50 arası gy-gk 25 ingilizce 20 için küçük ile şansım olur mu sizce 😞 alanı iyi yaptığımı sanıyordum ama sınavdan sonra batırdığımı anladım

• M
                    marjinalfaydali @Mülkiyeli45 Son düzenleyen:

@mülkiyeli45 esimin memleketi hocam😄
                    Bide genelde kimsenin aklina gelmez yozgat.ic anadoluda kiyida kosede kalmos bir ilimizdir.bu yuzden de hep dusuk kapatmis banka sinavlarinda.dgouda yasadigimiz yeri yazacagimiza yozgat yazalim dedik😄😄😄
                    Ha bir de 2014 halkbank sinavinda aileler ankarada diye orayi yazip,cogu ile puanim yetecekken ankaranin cok yuksek kapatmasi sonucu ortada kalmaminda etkisi buyuk😊

• W
                      watchandlearn Son düzenleyen:

arkadaslar alan sorusu hatirlayin biraz.neden orasi neden burasi sonraki mesele.

L M D 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                      • L
                        luthor @watchandlearn Son düzenleyen:

@watchandlearn Hocam sen bilirsin tabi ama yakın zamanda sorular açıklanacakmış bence bu sürede boşuna stres olacağına keyfine bak daha iyi 🙂

• W

keyif mi😊 issizlik icinde nasil bi keyif acaba

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                          • M
                            Mülkiyeli45 KOSGEB UZMAN YARDIMCILIĞI @marjinalfaydali Son düzenleyen:

@marjinalfaydali doğuda nerdesiniz bilmiyorum ama yozgatta Allah yardımcınız olsun 😅 bizde kız alıcaz yozgattan ama çok zor bir şehir ya 😂 dikkatimi çekti o yüzden hocam

• M
                              Mülkiyeli45 KOSGEB UZMAN YARDIMCILIĞI @watchandlearn Son düzenleyen:

@watchandlearn şu forumu hizaya sokmaya çalışanlar bir bitmediniz ya 🙄

L 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                              • W

yuzde 20 genc issizin oldugu bi ülkede yoneticiler tum alternatifleri masaya yatirip care bulamiyor. diger ekonomik gostergeleri bozmadan issizligi 6 7 cekebilecek bi sistematik calisma vizyon goremiyorum.

• D
                                  ddguy @watchandlearn Son düzenleyen:

@watchandlearn hocam bundan önceki yaklaşık bi 50 sayfa konuşuldu rica ederim oraya bak valla tekrar tekrar gerek yok artık kusura bakma nolur 😅

• L
                                    luthor @Mülkiyeli45 Son düzenleyen:

@mülkiyeli45 Laf banaysa eğer amacım forumu hizaya sokmak falan değildi.Kimin ne tartıştığı umrumda da değil.Laf olsun diye söylenmiş birşeydi sadece.Zaten iletiyi okursan soru paylaşma veya tartışmada demedim.Az bir süre kaldı zaten boşa stres yapmayın dedim.Sen niye üzerine vazife edinip de anlamadığın birşeye atladın onuda anlamadım.Neyse kal sağlıcakla.

M 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                    • M
                                      Mülkiyeli45 KOSGEB UZMAN YARDIMCILIĞI @luthor Son düzenleyen:

@luthor yaptığım etikette kime söylediğim zaten ortada. Niye üzerine aldın ki ?

• Z
                                        zenginmemur Son düzenleyen:

Alim sayisi cok onemli dusunsenize bir il 5 kisi alcak ilk 15e girmek hayli zor olur ama anlayamiyorum nasil bu sinavda puan olaylari 2014le kiyaslarsak cok zor olcak

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • C
                                          ceska Son düzenleyen:

Gk gy 32 İngilizce 34 civarı bekliyorum. Ankara servis görevlisine başvurdum. Alandan ise hukuka iktisadi iyi yaptım fakat muhasebe oldukça zorladı zaten muhasebe bilgim iyi değildi. Yani alanda 35-40 net olması muhtemel. Sizce mülakat şansı var mı ? Bu arada alanin içinde de katsayılar farklı. Mesela hukuk yüzde 28 katsayısı var. Hukuk iktisat ve muhasebe üçlüsü alanın yüzde 80i demek oluyor. Maliyenin katsayısı yalnızca yüzde 7 mesela. Sizce şansım var mıdır ? Çok istiyorum bu işi çok ...

S 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                          • S
                                            Semihylc @ceska Son düzenleyen:

@ceska hocam aynı hesaba geliyor soru başı 0.7 yani .

C 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 100
                                            • 101
                                            • 102
                                            • 103
                                            • 104
                                            • 330
                                            • 331
                                            • 102 / 331
                                            • İlk ileti