HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sancılı bir haftaya daha başlıyoruz. Umarım cuma akşama kadar bekletmezler. Kamu bankaları Genelde cuma akşamı mesai biterken çat diye açıklama yapıp ışıkları kapatıp gidiyorlar. İnşallah bu sefer geleneği bozup salı falan açıklanır
-
@derl201720172017, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@adam-smith teşekkürler güzel yorumlarınız için
rica ederim. ben de bir şey bilmiyorum pek, sizin bildiklerinizi biliyorum sadece. :)))
-
2018de kamuya 110 bin memur alınacakmış. 55 bini sağlık + öğretmen. geriye kalan 55bin memur ise nereye alınacak bilmiyorum. iibf aç gezsin zaten. ülkedeki tek meslek grubu öğretmenlik ve hemşirelik
-
İstanbul üni herhangi bişi paylaşmadı dimi ne zaman açıklanacağına dair ayın sonuna dediler ama bir netlik Yok yani.ocak ayına kayarsa şaşırmayın derim
-
@adam-smith 9.500 diyanet + tahminim gene 15 bin de polis olur .
-
Bir tarafım, boşuna foruma girip durma sonuçlar açıklansa bile kazanamayacaksin senden daha iyi yapan mutlaka vardır diyor; diğer tarafımsa madem umudun yoktu o zaman niye sınava girdin diyor...Hakkımızda hayırlısı arkadaşlar.
-
@prsnll-adayı-52 dostum mutlaka bizden daha iyi yapanlar vardır. Burda önemli olan basvurdugumuz ilde belli bir sıralamaya girebilmek. 100 kişinin mulakata cağırilacagi bir şehirde 99 kişinin senden daha iyi yapmış olması sorun değil. O yüzden sen umudunu koru:))
-
şeyi çok merak ediyorum. 61bin kişi girdi bu sınava. 61bin tane vatandaş. bunlardan kaçı servis görevlisi, kaçı iibfli, yazdığımız ilde kaç kişi başvurdu
arkadaş 61bin kişi düşününce beni ister istemez bir korku alıyor :)) en az 45 bin servis başvurusu vardır bence. 20bin de istanbul vardır. kendi adıma 20bin kişi arasından 1000 kişi mülakata çağıralacak desek. yine az değil. kaçı iibfli kaçı beni geçme potansiyeline sahip diye gece gözüme uyku girmiyor :)) açıklansın da önümüze bakalım. belirsizlik çok kötü bir şey -
@adam-smith 20bin İstanbul, girenlerin nerdeyse yarısının istanbul yazması demek. Bu çok fazla olur. Takip ettiğim kadarıyla o kadar yoğun bi ilgi yok. Ben 10 bin falan bekliyorum. Zaten 20 Bin olursa istanbul en yüksek kapatan şehir olur
-
@alexdelarge 2014 de istanbula başvuru kaçtı biliyo musun hocam bu konu hakkinda bilgisi olan var mi
-
@adam-smith al ben den de o kadar .geceleri ruyalarimda sonuc aciklaniyo kazanamamisim bu hafta aciklanir daha da erteleyeceklerini sanmiyorum.
-
@ddguy hocam bunu biz ogrenemeyiz ya. Açıklanan bi bilgi değil.
-
@alexdelarge her seferinde en az kapatan şehir oluyor. üstüne üstlük böyle seçici bir sınavda ne olur sonuç cidden merak ediyorum.
-
Saat 12yi geçtiğine göre her an açıklanabilir arkadaşlar Allah karşımıza hayırlı kapılar çıkarsın amin
-
@muaccelalacaklı keşke ama hiç sanmıyorum açıklanınca mesaj atar İstanbul Üniversitesi diye düşünüyorum her şeyi mesaj attılar çünkü
-
Kazanmasak da dünyanın sonu değil arkadaşlar. İşini bilen, vasıflı ,yabancı dili iyi olan İİBF mezunlarına kapılar açıktır.
-
arkadaşlar merhaba benim biraz farklı bi sorum olacak. diyelim ki mülakata hak kazandım üzerime bi icra dosyası var fakat dosya durdurulmuş ve 11.000 ödenmiş 6.000 borç kalmış onu da taksitle ödemeye devam ediyorum bu işe alımda bi sorun oluşturur mu
-
@ceska Onlar bende olsaydı bu kapıyı zorlamazdım hocam
-
@bitik Olmaz hocam niye olsun herkesin bi yerlere borcu var
-
@muaccelalacaklı ziraat bankasında çalışan bi arkadaşın maaşına icra gelmişti tamamını ödemezse sözleşmeyi feshedeceklerini söylemişlerdi bu olay yeni oluyo o yüzden biraz tedirgin oldum.