HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ddguy Isparta 50 ye düşer mi
-
@yorgun-_iibfli geldi yine
-
@yorgun-_iibfli 2017 guy sınavı zordu ancak saçma sorular yoktu. Yapılabilcek zorluktaydı. O sınava hiç ilan açılmadığı için 90 puan alanda başvurdu . Yükselmesi çok doğaldı yani
-
@byteks1 en iyi ihtimal baraj kalkarsa 56-59 civarı olur hocam
-
@lewis 2017 kpss den sonra da alım olmadı hocam bu ilk sınav ve guydan elenen 2000 kişiye de katarsak barajın 60 ın altına düşeceğini sanmıyorum
-
@adam-smith hadi sizin için 5 10 tane il için baraj 60 ın altına düşsün hocam
-
@yorgun-_iibfli benim de korkum sınavın zorluğu kolaylığından çok bu bahsettiğiniz yığılma. Sınav bence sıkıntılı bi sınavdı ama bu KPSS ile yerlesemeyenlerin oluşturduğu yığılma puanları etkileyebilir.
-
@yorgun-_iibfli ben de zaten izmir'in 60 altına düşeceğini iddia etmedim hiçbir zaman. İstanbul için konuşuyoruz
-
@yorgun-_iibfli 70 puan düşük oluyor bir önceki alıma göre diğer alımlarda(2014) 82 alan var bi yerde paylaşmıştı sonucunu var mı bu sınavdan 82 alırım diyen arkadaşın
-
@yorgun-_iibfli yanlıs bilgi Gelir uzmanligi sinavi hem puan anlaminda hemde kurum sinavinda dusuk kapatmistir.Ankara 155 kisi alcakti millet Ankara yuksek kapatir Ankara soyle boyle diyerek herkesi korkuttu sonucta p35 79 kusurle kapatti.Gelelim sinavina yine Ankara 100 sorudan en az 90la kapatcak diyenler yanildi Ankara 100 soruda 79 dogruyla kapatti hatta Bir cok ilin gerisinde kaldi.Bn Ankaradan yine surpriz bekliyorum.Bu sinavin tek zor konusu muhasebeydi.
-
@alexdelarge evet hocam artık 2015 öncesi gibi değil alımlar Durdu ve bu yüzden KPSS den 90 alan da giriyor 70 alan da kimse meslek ayırımı yapmıyor ..yığılma çok oluyor bu yüzden de
-
@msd iyiki bi hislerim kuvvetli dedim ya. Yeter...his falan bırakmadiniz insandagayet basit, çoğu insanın söylediği sıradan bi laf.
-
Hem herkes sınav için tahminler yapio. Cıvımaya gerek yok..
-
@zenginmemur Guy sınavdan çıkınca sosyal medyasa herkes hiçbir il 80 üstüne çıkmaz genelde 75 -78 bandında kapatır diyordu ama sonuçlar açıklanınca Antalya 82 Bursa 82 İzmir 81 ve 80 ve 79 ile kapatan birçok il...demek istediğim bu
-
@prsnll-adayı-52 o işin espirisi eğleniyoruz takma sende salla kafadan bir şeyler kırma bizi ne olacak bizim iş:)
-
@msd düzelmez senin iş.
-
@msd Allah yardim cin olsun. Biraz istirahat et bence
-
@msd evet Antalya’dan bi kaç arkadasım var 80 civarında puan bekleyen
-
@prsnll-adayı-52 Bir buçuk yıldır yatıyoruz zaten daha ne kadar dinlenelim:)
-
@byteks1 düşerse ıyi olur valla yoksa benim zor gibi oysaki ıspartaya olan ihtiyacım suya olan ihtiyacım kadar şiddetli benim için orası hayat demek olmazsa naparim hiç bilmiyorum ya