Arkadaslar tebrik ediyorum Allah yolumuzu acik etsin insallah mulakatta da hayirli haberlerimizi yazariz simdi mulakat ne zaman olacak surec nasil olacak bunlari sonra mi duyurucaklar
HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaslar tebrik ediyorum Allah yolumuzu acik etsin insallah mulakatta da hayirli haberlerimizi yazariz simdi mulakat ne zaman olacak surec nasil olacak bunlari sonra mi duyurucaklar
-
Mulakata nasil ve nerden hazirlanmayi dusunuyorsunuz arkadaslar
-
@merhuume bir arkadasin elinde sentez diye bir kitap vardi oradan calisirim diyordu mulakat icin
-
Arkadaşlar ben şubatta askere gitmek için tecil bozdurmuştum ve haftaya askerlik yerim belli olacak. Halkbankası mülakatına gireceğim. Askerliği tecil etme şansım var mı bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@cigdem ben o kitaba netten baktımda genel olarak a grubu konuları var içinde . fakat merak ettiğim şey şu ki mülakatta a grubu konularından mı sorarlar yoksa tepki ölçmeye yönelik olarak genel şeylerden mi ?
-
İstanbul için servis görevlisi maaşı ne kadar arkadaşlar bilen varmı
-
@gonzaloluca en az 3 syfda bir bu konu konusuldu gecmisi incelerseniz.biktik bu sorudanda
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim, umarım en yakın zamanda aramızda olursunuz
Gümüşhane ve Trabzon yazmış olanlar bana ulaşabilir mi?
-
@duranvarlık eyvallah hocam
-
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun öncelikle ben de Sinop için mülakata kaldım , acaba Sinop için mülakata kalan başka var mı aramızda ?
-
Arkadaslar illerin taban puani olan listeye nerden ulasabilirim
-
@maliyeci1 hocam benim de İzmir mülakata kaldım çok şükür sizin kaç puan
-
@duranvarlık alt tarafta taban puanları diye bi kutucuk var oradan görebilirsiniz
-
@duranvarlık Hem halkbank.com.tr duyurulardan hem de ist halkbank sonuç sayfasından ulaşabilirsin hocam.
-
@caglartugba 66 puanla kaldım hocam sız kac puanla kaldınz
-
arkadaşlar,yaşadığımız şehirden farklı bir şehir tercih ettiğimizde mülakattan önce ikametgahı değiştirmemiz mi gerekiyor? yoksa mülakat olumlu olursa mı aldıracağız?
-
@maliyeci1 benim 63 hocam tebrik ederim inşallah mülakatta hakkımızda hayırlısı olur
-
Mülakat tarihiyle ilgili bi tahmini olan var mi arkadaslar
-
arkadaşlar samsun olan varmı ben samsun için mülakata kaldım.
-
@marjinalfaydali Mülakattan önce aldırırsan ve mülakatı kazanamazsan orada mı kalacak ikametin?