Bir şey diyeyim de kızmayın
Yarın açıklanma işi zor biraz. Yılbaşından sonraki ilk hafta içinde açıklanır. İyi geceler
Bir şey diyeyim de kızmayın
Yarın açıklanma işi zor biraz. Yılbaşından sonraki ilk hafta içinde açıklanır. İyi geceler
@bonus Haklısınız fakat Halkbank da İstanbul Üniversitesine "şu kadar şundan sor, bu kadar da bundan,sorular şöyle olsun" şeklinde direktifler vermiştir diye düşünüyorum.
Yarın aciklarlar demi ya kimsenin umrunda deiliz be
@kilici Evet sınavın amacı elemektir.Bir yığın gereksiz bilgiyi hafızalarımıza kazıyıp yıllarca o eleklerden geçmeye calistik hepimiz. İllaki eleme olacak fakat benim eleştirim uygulanmakta olan bu eleme sisteminin kendisinedir.
Yarın açıklanır hep aralığın sonu cuma dedik zaten
bencede yarın açıklanır, ayın sonu açıklanacak diye cevap verdiler maillerimize .
@ceska öyle bir direktif olmaz profesöre talimat mı verecek adamlar
Bence FBI da bu işin içinde o yüzden aciklamiyolar:) Hep siz mi teori üreteceksiniz biraz ben beyin jimnastiği yapiyim
@elisa Amerikadaki davanın sonucunu bekliyorlar diyosun yani.
@adam-smith excellent:)
Arkadaşlar duyduguma göre halkbank ozellestilecekmis
@leonarda-vinci nerden duydunuz olabilir mi ki böyle bişi
Hocam kuzenim bankada çalışıyor o soyledi
@derl201720172017 hocam burası türkiye heran herşey olabilir hiç birşeyin malesef ki garantisi yok
@leonarda-vinci halkbank da mı çalışıyor ? Olma olasılığı var mı acaba . Çok kötü olur öyle olursa. Ne demişler peki kesinmiymiş
Abartısız forumun en canlı ve ilginç yorumlar yapılan başlığı işi gücü bıraktım, yorumları okuyorum.
@derl201720172017 hocam uzman yardımcısı bankada öyle söylenimler varmış
@leonarda-vinci üzüldüm bunu duyduğuma
Tam devlete kapak atıcaz derken olanlara bak hayattaki şansım diyorum susuyorum
Öyle bir şey yok Varlık fonuna geçirildi bunun resmiyet kazanması 1 Ocak 2018
Maaşlar da varlık fonuna geçirildiğinden dolayı değişecek, temettü verilmeyecek artık. Bahsettikleri şey bu olabilir arkadaşının