HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@kamuguy ik bugün yok ama artık çok uzun sürmez dedi
-
@mrvstk sagolun hocam.burdan da yarina kaliyo .en kotu ohtimal cuma gunune kadar .
-
üniversite yayınlıyorsa mesai saati içinde beklentisi yersiz olmaz mı? yani akşamda açıklanabilir?
-
@bgtr üniversite çalışanlarına bağlı, hırs yapıp çalışırlarsa bugünde olur gibime geliyor.
-
ne güzel heyecan yaşadık bu gün ya :))) esti gürledi buralar şimdi duruldu fırtına sonrası sakinlik
-
günlerdir https://halkbank.istanbul.edu.tr/sonuc - /sonucbelgesi /sonuclar /sinavsonucu şeklinde arıyordum. ilk defa bugün aramadım. olanlara bak ya..
-
@adam-smith merkezde ineceğim degil mi dostum
-
@mills evet. otogarda ineceksin. otogara girmek istemeyip yol kenarında indirelim derlerse kabul etme. otogara girmek bir taraflarına zor geliyor bu şirketlerin. otogarda bıraksınlar seni. orda 21 numaralı otobüsü kime sorsan gösterir nereden bineceğini. içerideki veznelere bile sorabilirsin
-
sanırım ,sınavlar okundu fakat sisteme hepsi girilmedi. sistemin çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için birkaç kişinin sonuçlarını girdiler onuda zaten tam sayfaya girmemişler galiba linke /sonuc yazman gerekiyormuş.o da böyle bir kaosa sebep oldu.
-
@sbf12345 ya da tüm sonuçlar girildi, mülakata kalanlar belirlenemedi henüz. ama yarın açıklanır artık bu kadar şeyden sonra.
-
@adam-smith evet o da olabilir
-
yeter ya dalga mi geciyolar iyice stres yaptik
-
Sonuçlar değişmezse, tahmin ettiklerimizden çok uzak değil aslında. 60'in biraz üstünü alanlar mülakata kalmış sanki
-
60 tabanı geçmek şart oldu bakalım inşallah geçmişizdir. Yığılma 45 alan 25gkgy 10 ingilizcede . Kazanamayan 2-3 kişi gördüm onlarda bu netleri yapmışlar aşağı yukarı. 58-59 puan bandı yani.
-
@lewis hiç az da değil yani 80 dogruyla bile gecemiyon çok yazık ya inşallah sınırda kalmayiz
-
@lewis meslek?
-
@lewis 60üstü alıp kazanamayan gördünüz mü hiç herhangi bir görselde? sanki sistem 60+0,1 alanları direkt kazanmış olarak göstermiş gibi. bir şeyler var bu işte ama dur bakalım
-
Nolur yani bu aksam aciklasalar.herşey birbirine girdi zaten bi albenisi kamadi.Bugun olanlardan sonra artik aciklamalari farz oldu 🤬
-
@adam-smith bende farkettim onu 60 ve ustu alan herkes mulakata hak kaazanmış.
-
@iibflii geçen yıl kazandı/kazanamadı olmasının sebebi de bu olabilir. örneğin 64 alan biri, önce kazandı gördü. sonra kazanamadı olarak değişti dediler. çünkü illerin sıralamaları yapıldı ve 64 alan kişinin ili sıralamayla beraber 67 ile kapattı. bu arkadaş da kazanamadı olarak değişti doğal olarak. ancak doğru yanlış sayıları gerçektir ona bir şey diyemem