HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bgtr kimseye ahkam kestiğimiz yok hocam. herkesin düşüncesi kendine. burada herkes düşüncesini ifade etmekte özgür
-
@adam-smith aynen oyle normal şartlar bile konuşulduğunda söz konusu olamaz diye çikismanızı bu yüzden anlayamıyorum zaten dilerim mülakata hak kazanırsınız aksi halde hayal kırıkliginiz büyük olacak
-
@adam-smith hayir yok ama netlerini gordum
-
Arkadaslar su artik kesin ama net iptal edilen soru yok tartismalrimiz bosunaymis halkbank kendi dogrusununu kabul etmis.Artik bnde inanmiyorum illerin dusuk kapatacagina.Maalesef bu sinav da bizim sanssizligimiz oldu.Ingilizceyi onemsemiyidum ama yuksek yapanlarin cogu bilerek yapmis uzmanligada istanbul diye basvurmadigindan puanlar yuksek gelebilir.Ankara Izmir Adana.Ingilizce olmasaydi puanlar ozmana duserdi
-
@bgtr ankara'nın 66-67 ile kapatacağını düşünüyorsunuz ama mega alım yapılan istanbul'un 60dan aşağı düşebileceğine ihtimal vermiyorsunuz. o da ilginç hayırlı günler.
-
@adam-smith dostum insallah dusuk kapatir ama yok iste 59 alan mulakata kalamamis.En azindan bunda netiz.Ama 67 alan istanbulda mulakata hak kazanmis yaziyo.Baska bir ornek te mills 72 ile mulakatta.60.83 adana mulakatta degil.Sok sonuclar gelebilir.
-
Arkadaşlar geçen yilda böyle bazi kişiler gördü bir gün sonra sistem açıldı denildi ya acaba hangi saatlerde aciklandi bilgisi olan var mi?
-
Puanlama bizi yakcak.Birde ingilizce sen servis gorevlisine 40 soru koyarsan olacagi boyle olur.10 puanlik bir etki gibi gozuksede kulturdeki yada alandaki kacan sorular burayla kapatilmis olabilir en azindan simdilik oyle gorunuyo
-
@adam-smith barajın altina dusmeyi beklemek ütopik 62olsun hadi İstanbul da MEGA alımi ile bekleyelim!gorecegiz
-
Ingilizcesi iyi olan Istanbulu yazmaz.Gecim sikintisi cekmemek icin memlektine yonelmis.
-
Uzman yardimciligini yazmaz yazcaktim
-
@zenginmemur yarı yarıya şartı alan içinde var sonuçta insanlar ingiliceelri iyi olsa bile alanlarına guvenmedikleri için de servis yazmis olabilirler.
-
Ingilizceyide cok kolay sordugu icin ingilizce temeli az olan biri bile 5 puani kapmis gibi
-
@bgtr bu yoklukta kim riske girer ki ben de İngilizcem olmasına rağmen ve KPSS a grubu ağırlıklı ders çalışan ve iyi bi puan almış biri olarak servis yazdım
-
@bgtr tabi o da var zaten ingilizce serviste cok kolaymis rahat 35 36 yapilirmis.
-
@zenginmemur önemseyen biri için yapılabilirdi ben 10 puan getiriyor diye önemsemedim üstünkörü baktım işaretledim
-
@nikola-tersla o halde iyi bi sonuç bekliyorsunuz
-
Ha soyle simdiye kadar nerdeydiniz puanlar kacla kapatir derken kimse bir sey yazmiyordu.Dokulun bakalim kac dogru kac puan bekliyosunuz?
-
@nikola-tersla yazdim ya ustun koru bile yapsan 5 puanin garanti
-
@bgtr gkgy yaktı beni mat Türkçe yaptım ama gerisi tırt;)