HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mülkiyeli45 hocam çok zaman geçti , burda bi arkadaş paylaşmıştı soruların tamamını
-
@sbf12345 tamam hocam baktım eski sayfalara kbakmayın
-
@mülkiyeli45 estağfurullah neden kusura bakalım hocam.
-
@mülkiyeli45 buldunuz mu eski sayfalarda ?
-
@nikola-tersla 70-75 arası hocam
-
@mülkiyeli45 teşekkür ederim Hocam.
-
Haftasonu açıklanmaz herhalde demi?
-
Bazı arkadaslarin dediği gibi 1 ayı dolduracaklar galiba. 2014 te sonuçların açıklanmasıyla mülakatlar arasında kaç gün vardı arkadaşlar.
-
toplam mülakat süreci ne kadar sürüyor ve açıklanma süresi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar ?
-
@devletebedmüdded soruma soruyla cevap verdiğin için teşekkür ederim arkadasim
-
-
@prsnll-adayı-52 hocam, etiketinizi sildim ama gitmemiş kusura bakmayın, istediğimiz ayyuka çıkmış oldu
-
2014 süreci uzun sürmüş..
-
@devletebedmüdded Önemli degil
-
@yazgan teşekkürler.
-
Baslik hayatimizin parcasi oldu mulakat olmazsa nasil birakcaz bu basligi
-
@chai34 arkadasim basta sen olmak uzere Allah senin gibilere akil fikir versin adam gayet guzel bi sekilde edindigi bilgiyi soylemis nasil bi konusma tarslzin var senin inanmiyorsan kardesim ben inanmiyorum.dersin gecer gidersin niye bukadar kastin yok soyleymis yok insan kaynaklati mesafeli olrmus bi birakin bu cok bilmislik islerini gercekten baydiniz artik
-
eee her haftasonu olduğu gibi 'haftaya kesin açıklanır' diyenleri göremedim hadi bak geciktiniz sezgilerinizden-hislerinizden mahrum etmeyin bizi
-
@oguzidane Haftaya gerçekten kesin açıklanır
-
@meltem_90 iller kac ile kapatcak acaba?2014deki puanlar bu seneye gore nasil gelir ki?