HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ddguy amin inşallahhh yaaa
-
ankara 60-65 ile kapatır diyen arkadaşlar çok tatlısınız. Umarım hep böyle saf ve masum kalırsınız bu hayatta.
-
@mills kardeşim keşke herkes kazansa lakin benim kendi düşüncemi belirttim nasibimizse fizandan gelir değilse boş herkesin gönlüne göre olsun inşallah
-
@sbf12345 mümkün ama küçük şehirler için bu anketin geçerliliği olmaz . hatta bu şekilde bile çok doğru sayılmaz .
-
Anketlere göre Istanbula aşırı yüklenme var süpriz çıkabilir
-
@akkygsz Saflık değil de gönlümüzden geçen o
-
@raki Bu aşikar dostum. Kontenjan yüksek olur diye herkes İstanbula yüklendi zaten.
-
@frkzbk32 inşallah yoktur ya ne yapacaklar Isparta'yı hem İstanbul İzmir dururken heç yani
-
excel dosyası
şehirler kont. dağılımının bu şekilde olacağını düşünüyorum -
Konya yazanlari gorelim
-
İstanbul'a önceki yıllara oranla daha fazla yuklenildigi çok belli. Kontenjanın durumu puanı belli edecek. 300,350 civarı bi kontenjan olursa istanbul yine düşük kapatan illerden olur. Ama 200 civarı olursa sürprize hazır olalım istanbul yazanlar olarak.
-
@duryy Ve şu da var Geçmiş Yıllarda internet ortamı forum siteleri bu kadar yaygın değildi Insanlar çok fazla puan bilgilere ulaşamıyodu Geçmiş Yılların günümüzde değişti bütün bunlar önemli bi etken il seçiminde
-
İstanbul yazdım. Nedense çok aşırı rahatım Kazanacağımı iddia etmedim hiç ama barajın İstanbul için düşeceğine kendi adıma eminim. İnşallah sizler kazananlar olursunuz. İyi geceler
-
Bankayı tercih etme meselesine yönelik söylemek istediğim bir kaç şey var.Oncelikle Alanda 15,20 kişilik ilanların gelmesi ve hep aynı sıralamadaki adaylara hitap etmesinden dolayı daha aşağıda sıralaması olanlara maalesef sıra gelmemekte.Daha yüklü alım yapması beklenen kurumlar da ilana çıkmamakta.Halkbank ise şu evrede bi nebze de olsa bi umut ışığı oluşturdu iş sahibi olabilme acısından.Su anda bir işi tercih etme acısından seçim hakkımız yok çünkü alımlar o kadar az ki ..Hedef ,bir yerden başlayabilmekHerkesin hakkında hayırlısı olsun
Not:Yeni başlayanlar tek hedefiniz kpss olmasın 2.Bi alternatifiniz olsun mutlaka . Kamu olmazsa özel sektörde kendinize bir yer edinebilirsiniz. En azindan yıllarca kpss yolunda yıpranmamış olursunuz. Naçizane bir tavsiyedir -
@ssln sen baya goca ıspartalısın geç falan
-
@ezgifdn arkadaşım tercihin hangi il oldu
-
@ezgifdn ben bu yılın değil ama gelecek yılın yüklü alımlar olacağı kanaatindeyim hocam
-
@muaccelalacaklı a grubunda alımların azalacağı b grubunda ise alımların artacağını düşünüyorum ben de.
-
@muaccelalacaklı 2019'daki seçimlerden önce çok sayıda alım olacağı söyleniyor hep ama bekleyip görmek lazım
-
@zeyno5454 daha ne kadar azalabilir 15 temmuzdan beri doğru düzgüm alın yok zaten seneye çok önemli bi seçim dönemi hocam taşeronlara kadro geldiği gibi bedellide gelir kadroda gelir