HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@duryy hocam senin hocan gene iyi demiş. Benim hocamın biri dedi
--birinizi bankada görürsem selam bile vermem. Nedenini de soylemedi -
-
@ssln Isparta için şansımız yüksek gibi arkadaşlar
-
@prsnll-adayı-52 hocanın selamı eksik kalsın, arkadaşlar benimde bir hocam dedi ki bir yerden başlayın illa yükselirsiniz. şu anda bu forumdaki insanların tek sıkıntısı ceplerinde para olmaması. rica ederim ileride içinde olabileceğimiz iş için içimizi karartmayalım.
-
@frkzbk32 inşallah yaaa valla bunu bir kişi daha dediyse şimdi benle umarım az başvuru vardır Bankaya parayı yatırmaya gittiğimde sordum benden başka gelen oldu mu diye gün içerisinde olsun diğer günler 1 2 kişi geldi falan dedi oradaki görevli ama Muamma tabi ne olacak görecez hakkımızda hayırlısı olsun
-
-
@frkzbk32 dost aci soyler ama burada sadece ben diyim 1000 sen de 2000 hadi 5000 kişi olsun 60000 kisiden 35.000 ini sınava girdigini varsayarsak sen bu 30.000 kisiyi siliyorsun dostum. Polyannacılık oynamayı bırak. Insallah kazanirsin ama forumda 3 kisinin Ispartayı secmesiyle kendini sansli hissetmen ne kadar dogru orasını da bilemiyorum...
-
@byteks1 Isparta için barajın yükseleceğini hiç sanmıyorum ben
-
Bundan birkaç yıl öncesine kadar KPSS'den iyi puan alanlar uzun süre beklemeden atanırdı. Atanamayanlar ve kısa sure hazırlık yapanlar bankaya girerdi. Artık alım o kadar az ve birikme o kadar çok oldu ki KPSS'den 85-90 alan da bankaya razı oluyor, üstelik servis görevlisine. Bunun başlıca nedeni de devletin neredeyse her şehre İİBF açıp, kontenjanları artırıp,ama İİBF mezunlarına kadro açarken de üvey evlat muamelesi yapması.
-
@frkzbk32, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@ssln Isparta için şansımız yüksek gibi arkadaşlar
Hocam sizde mi Isparta yazdınız? Şansımız demişsiniz de.
-
@byteks1 aynen bende Isparta yazdım memleketim zaten bir bakıma onun için yazdım
-
@alinail muhasebe isletme dışında alan gerçekten yüzeysel ve kolay geldi kpss a sorularına göre.
-
@giewsun 81 ili yazmak mümkün değil sanırım
-
@agamemnon arkadaşım o hoca zaten selam verse de belki ben almam. O kadar uyuz bi insandi, benim şahsi fikrim degil bu dikkat edersen . Yorumuna dikkat et lütfen . Bi arkadas hocayla alakali bi yorum yapinca bende bunu belirtmek istedim. Ve hatta bircok meslegin icinde tercih yapmam gerekse bankaciligi secebilirim o kadar hevesim var.
-
@zenginmemur inşallah bende Ankara yazdım
-
@byteks1 evet hocam ıspartalıyım
-
@ssln amin başka kimse çıkmasın bizi alsınlar direk
-
@ssln şehir dışında okuyup ordan başvuranlar olabilir ben gibi ama nasip bakalım. Allah gönlümüze göre versin
-
@frkzbk32 aha 4 olduk sanırım
-
@sahnr beklentiniz kaç alandan?