HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Birçok kişi gibi ben de cuma mesai saati bitiminde açıklayacaklarını düşünüyorum.
-
@pluton okulu uzatmasız tecil bitimi ekim 2020, celp dönemi olarak şubat 2021 e denk geliyor.
-
@refik-soydam, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Sınav sonuçları sadece ve sadece personel müdürlüğünce duyrulur bankaya girip girmeyeceği belli olmayan kişilerin isimler personel müdürlüğü dışında hiç bir birimçe onay, uygunluk almaz...geçikme durumu konusunda ise geçmişin ortalamasına bakıldığında aynı zamanlarda açıklanacaği görülmektedir... 19.unda açıklanacak vs saçma idi..bu kadar kadrolu ilanlarda geçmişte n sürede açıklandı ise aynı sürede açıklanacaktır...kimse heyecanlı bekleyişte farklı senaryo kurgulamamalıdır, keza zarar kişi kendine eder 32 gün ise 3 aşağı 5 yukarı yine aynı sürede açıklanır...gerek bankanın işleyiş programı gerek mevcut personel işlemleri..banka bu iş için çizdiği programı harfiyen uygular ister bir günde okunsuz 32 günse o gün bekler...çünkü mülakat komisyonları da banka çalişan belli bir de üst düzey...herkesin programına uygun davranıkmalı...artı talip olunan banka fetö olayları nedeniyle göz önünde arşiv incelemesini edecek tek bakanlık var içişleri her kamu ilintili sınav oraya bildirilir oradan da uygun program alınır...twet kampanyalarını vs okudum...gerek yok bu işlere herşey önceden belirlenmiş programa uygun işletilecek...bir ayağı bozsan diğerini daha fazla uzatacaksın....ben dahil herkes kendine yorumluyor ve istiyor lakin diğer taraftan da bakmak gerek...kimse kimseyi zevk olsun diye bekletmez...he bekletir düşüncesinde olan yada oradan buradan sıkıştıranlar da karşı tarafça hoş karşılanmaz (tehdit babında yazmadım aaa bu yine burada şurasını yanlış yazmış yada mülakat geç kaldın arama konusunda atlarlar vs....yaşanmışlıkla yazıyorum kimse suçlamıyorum ben gözlemlediklerimi yazıom) ortalama açıklanma süresi artı 5 gün geçmeden çok geç kaldılar düşüncesinde olup kişiler kendini harap etmesin bazen okuyom nerede ise klinik vaka olacak cümleler (duygular samimi yazıldı ise) evet işsizlikten çok zor durumda kişiler ama program dışında açıklama olmayacaği için kendimizi parçalamanın manası yok...kısmetten ötesi olmayacak, bu işin mülakatı da onun beklemesi de olacak...zor süreçler ve diğer sınavlar arti bunun mülakatı için hazırlanmak zorundayız bunun için gerekli zaman kaybı yaptık yazılı bitti..yarın öbürgün ...kimisi için süreç bitecek kimisi için devam edecek devam edenler içinde bi yerde bitecek...ben kendime soruyorum burası merkezli zaman mı kaybedeyim iktisatta vb bi dersde bir ünite mi bitireyim...olmuyor önyargısı ilk zamanlar vardı yıkıluyor, yapabiliyor yapabilir herkes...umarım emek ve emeği yansıtabilme ile orantılı sonuçlanır süreçler...allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...
yazının hepsini okumadım ama bankanın programından bahsetmişsiniz . bankanın programında ilk gelen maillere aralık sonu deriz. 2. aşama yetişmedi haftaya salarız . en son aşamada da bankanın sayfasını takip edin deriz mi var ?
-
Insan hayatta her şeye alışır derler ya doğru galiba..resmen alıştım sınavın aciklanmamasina..
-
@giewsun tabi tabi twitter vs gerek yok oyle olmaz zaten altta kalanını canı çıksın mantığını yangislatiralim hıc sesimizi cikarmayalim ki alisalim bu duruma yarin daha kötüsü olursa alıştık deriz biraz empati yap bence insanların ise ihtiyacı var hayalleri var ki boyle işler oluyor yoksa kimse keyfinden bişey yapmıyor
-
İnsa kaynakları ile telefonda görüştüm..sizi rahatsız ediyoruz kusura bakmayın dedim..bunu demeniz bize bile iyi geliyor inanın bu aralar telefon hiç durmuyor dedi..sınav sonuçları ne zaman açıklanacak acaba dedim..yakın zamanda açıklanacak dedi.. çok mu yakın dedim kesin birşey söylemek olmuyor planlamada aksaklık falan olabiliyor dedi..ama sizi çok bekletmicez dedi
-
Öyle deyince nedense aklıma yarın geldi
-
@mrvstk teşekkür ederiz bilgi için
-
@ahmetşen ne demek rica ederim
-
@ahmetşen Hocam sizin Bursa mıydı?
-
@murat3 evet kardeşim
-
@ahmetşen Ben pek bilgi sahibi değilim de tahmininizi merak ediyorum, sizce Bursa kaçla kapatır?
-
@murat3 tahminim 60 barajı geçenler kalır mülakata
-
tamamen oyun bunlar ya yarın akşam veya salı açıklanır. Tamamen stratejik davranıp vakıfbankın başvuru süresinin bitmesini bekliyorlar. Tahminim büyük olasılık ile yarın 18:00 olur.
vakıfbank son ücret yatırma saati yarın 17:00 . olaya bu açıdan bakıyorum ve olağan karşılıyorum.Tezim tutar gibi ama bakalım
-
@ahmetşen Umarım öyle olur, teşekkürler yanıtladığınız için
-
@bianconeri Mesela ben vakıfbank'a başvurmak için bu sonucu bekliyordum. Nakavt etmiş oldular El mecbur başvurucaz napalım.. gitti 50 TL daha
-
Sizi bilmiyorum ama benim hevesim tamamen kaçtı artık olsa da olur olmasa da olur sadece açıklanırsa kpssye tam konsantirasyon çalışcağım için mutlu olurum
-
@adam-smith bende düşünüyorum ama benimde ingilizce sıkıntı bakalım nolacak
-
@adam-smith, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bianconeri Mesela ben vakıfbank'a başvurmak için bu sonucu bekliyordum. Nakavt etmiş oldular El mecbur başvurucaz napalım.. gitti 50 TL daha
emin olun ben dahil %80 lik kısım bekliyordur ve herkes 17:00 a kadar beklicek yarın acıklanmazsa tahminim 16:50 civarı parayı yatırıp,basvuracaklar
halkbankta 18:00 gibi yükler.Ama bir diğer ihtimal salıya bırakmaları olur onun için ayrı tezim var
-
@bianconeri hocam neden salı?