HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@adam-smith özel banka MY denedim 2 mülakatta elendim. Biri envanterle eledi. Trajikomik. Diğerinde mülakatta iyi olduğum halde elendim.
-
@adam-smith bi de askerlik durumu beni çok engelledi. Bi kaç başvuru böyle gitti. Geçen yıl mezun oldum henüz yapmadım bu yıl YL başlayıp 2021 e erteledim. Şimdi bi kaç geri dönüş alabiliyorum.
-
Tabi en önemlisi tecrübe o olmayınca da başvurular arasında 2. Plana atılabiliyorsunuz. BM bile tecrübe istiyor.
-
@alinail Özel sektörde de başlangıç pozisyonları bile tecrübe istiyor ortalama 2 yıl. 5 yıl tecrübeli xxx uzman yardımcısı ilanı bile gördüm:D
-
@msd yine o yine uzman yrd. Peki yetkili pozisyonuna 2 yıl tecrübe aramak hangi mantığın ürünü.
-
@alinail Birde diyorlar şu programın deneyimi istiyoruz diye. Oturup baştan öğretseler 1 saatte öğrenilebilecek bir şey anlatmasalar önüne koysalar 1 günde çözersin ama deneyimin yok seni alamayız. Burada bazı arkadaşlar banka çok stresli en son tercih banka olsun falan yazmışlar. Bilmiyorum ya sanırım herkese kendi çektiği zor geliyor ondan yazıyorlar diye düşünmeye çalışıyorum. Örnek verecek olursam hangi banka sabaha kadar çalışanını yetişmeyen işleri yapıp iş yerinde uyutup sonra yine saat 8 de mesai yaptırıyor yada hangi banka çalışanı günde 17 saat çalışıp birde üstüne mobbing e uğruyor. Özel sektörde bunları yaşayan arkadaşlarım var. Tabi illaki vardır aşırı derecede kötü şartlarda çalışanda niye yazdıysam dolmuşum sanırım ben ya kusura bakmayın arkadaşlar:)
-
@pluton, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zeyno5454 cumadan sonra aciklanirsa kazandan da mı gtmiycen yani
Hehhehehhe
-
ben mezun olduktan 2 hafta sonra kariyer.netten bi denetim firmasında asgari ücrette masa başı işte çalıştım 15 gün durdum oranın bana göre olmadığını düşündüm ve o anki şımarıklığımdan dolayı istifa ettim ama şuan pişmanmıyım evet pişmanım ama oda hayatımda büyük bi tecrübe oldu bundan sonra işime 4 elle sarılcam işsiz olduğum süreçte başımdan geçenler bi ömür için iyi bir tecrübe oldu hocam
-
@adam-smith benim aradığım oldu kucuk sehirde yasiyorum ve gercekten cok zor bulmak . Bulduklarimda muhasebe icin ilan verip ofisteki butun isleri ayrıca kahvaltiyi yemeği bana yaptirmanin pesinde oldu. Verecegi bir asgari ucret bekledigi uc kisilik is. Bunu tek bir yer icin soylemiyorum coğu bunun pesinde. Bir de universite mezunusun daha iyisini bulunca gidersin , atanip gidersin diye almayan da cok oldu. Simdi nisanliyim evlenince baska sehire yerlesmeyi düsünuyorum bu sebeplerle almayanlar simdi hic almaz dedim aramayi biraktim . Ders calismayi birakmistim yeniden basladim yapacak daha iyi bir seyim.yok su an
-
Bu cuma da aciklanmazsa daha buralara bakmayi dusunmuyorum ben
-
Biri facebook ta yazmış cuma 14:00 te açıklanacak diye öncesi olur sonrası olmaz bilgiyi içerden aldım diye yazmış bakalım bu sefer tutar inşallah
-
@ümit Şimdi söyle bana evlat İçerde misin ?
-
@meltem_90 ben de bırakacağım burayı. baya baya sağlığa zararlı sigara gibi. merterde bi tekstil atölyesinde asgari ücretle işe başlarım artık bakacağım o da olmadı taksimde reklam kağıdı dağıtırım
-
Arkadaşlar büyük ihtimalle haftaya açıklanacakmis
-
@leonarda-vinci bu kaçıncı hafta
-
@leonarda-vinci senin bilgi nerden hocam
-
Hocam ben ilk defa ne zaman açıklanacağı hakkında yorum yaptım ama yüzde doksan haftayaymis
-
@ddguy kuzenim çalışıyor bankada o dedi
-
@chai34 okuduğunu anlamıyorsun herhalde evlat ne söylesem sana bilemedim
-
Hepimizin hakkında hayirlisi ne ise o olsun Allah yardımcımız olsun