HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@prsnll-adayı-52 Hocam 2 yılda 10 gün artmış bu sınava 2017'de girdiğimiz için +5 gün yani 16'sında salı günü açıklanacak demektir.
-
@ddguy sınav genel olarak orta halliceydi benim ya ama alan bayağı zorladı çünkü iktisat işletme muhasebe dersleri mezun olduğum bölümde hiç görmeyince haliyle yapamadım tamamen sallamasyon oldu hukuk dersini de tamamen KPSS bilgilerime dayalı yaptım kaldı ki genel yetenek genel kültürü de zaten Türkçeyi es geçiyorum alanım olduğu için ordan gelecek puan teselli puanı olur herhalde İngilizceyi de temelim var ayrıca Fransızca da biliyorum o da alan kadar zorlamadı bilmiyorum ya ben pek umutlu değilim olursa mucize olur diyebilirim
-
@ssln insAllah olur hocam
-
@ddguy inşallah bakalım
-
@ssln senin yine 40bin mezunun var. Bizim 400 bin mezunumuz var. Üstüne bir de 40bin edebiyatçımızı da alıyoruz yanımıza. Yetmiyormuş gibi.. Biz formasyon alıp okulda Edebiyat Öğretmeni olabiliyor muyuz? Hayır. İşte the justice in Turkey.
-
@adam-smith bizde formasyon aldıkta ne oldu ücretli öğretmen olarak sürünüyorum mezun olalıdan beri yani sistemdeki mutlak bir problemi henüz aşamadık ne yazıkki yok öabt yok mülakat derken kendimizi nelerin başvurusunda buluyoruz sizin 400 bin de amma çokmuş hangi bölüm acaba
-
@adam-smith Eski sınavlarda şansları vardı ancak şimdi yok gibi . Gkgy ve ingilizceyi full yapsalar 50 puan geliyor zaten o da bu sınav için imkansız. Her türlü alandan 40 doğru şart.
-
@ssln Sınavına girdiğiniz mesleği yapması gerekenlerin fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler..
-
Bende bu ogretmen tayfanin sinav ve mulakat korkusunu anlamiyorum cidden. Biz yillardir kpss kurum mulakat gibi zorlu surecten gecerken yakinmiyoruz da insanlar bir mulakat geldi diye abarttilarda abarttilar
-
İibfden 400 bin mezun olabilir. Fakat Türkiye'de bir dolu üniversite var ve bunlardan çoğu işe yaramaz üniversiteler. YGS LYS'den 200-300 binlerden siralamaya girip İİBF mezunu olabiliyor herkes. Kanaatimce 400 binden 3/4ü bu kesimdir. İibfde rekabet çok gibi gözükse de bu 400 bin içinde bir baltaya sap olamayıp mezun olan çok kişi var. Acımasız gerçekler.
-
@ceska universiteleri ise yaramaz diye mezun olanlari bir baltaya sap olamaz diye istedigin kadar yaftala senle ayni sinava giriyor ve ayni sartlara sahip olarak mezun oluyor mu ??? en onemliside bu Daha fazla konusmaya gerek yok bence
-
Olay dönüp dolaşıp nasıl alan dışılar bu sınava girip aday sayısını arttırıyora geldi anlamadım. Yahu sınavın %50 si zaten senin uzmanlık alanın olması gereken konular değil mi? Alan dışı birisi girip full GK-GY ve İngilizce yapsa zaten barajın altında kalıyor. Yani bu sınava 10 bin alan dışı girse misal seni etkileyen bir durum yok ki. Sen alanını yaparsın GK-GY ni yaparsın birazda ingilizce yapıp barajını aşıp keyfine bakarsın. Kaldı ki gişede sadece işletme mezunları çalışır sadece iktisatçılar çalışır diye de bir durum yok. Gişe uzmanlık ve alan bilgisi gerektiren bir bölüm değil. Uzman, İç kontrolör desniz anlarım. Zaten o sınavda da bölüm şartı var. Alan dışı girenler bu sınava 1-0 geride başlıyor zaten stres yapılacak bir durum yok ortada. Allah herkesin gönlüne göre versin arkadaşlar
-
@merimeri buna yaftalamak dersen olmaz ama. Ben üniversitelerin çoğunu ve öğretim hayatı boyunca hiçbir şey yapmayanları kast ettim.
-
@merimeri Yani demek istediğim korkmaya gerek yok. 400 bin kişi mezun olabilir fakat yarışta oldugunuz kişi sayısı bundan hayli azdır.
-
@ssln benim iibf. bende heyecan kalmadı şu anda ama açıklanınca sisteme girerken baya heyecanlanırım büyük ihtimalle. Malum hiç yoktan bir şans yakaladım senin gibi ️
-
Ya su grupta en cok anlatamadadigim yada yazamadigim sey su baraj muhabbeti.Dostlar baraj diye bir sey yok.O gostermelik bir sey.
-
@rogarkapagi hayırlısı olsun
-
@ceska Senin bölümün ne dostum?
-
@zenginmemur Nasıl yok var baraj mesela bir ilde 60 puanını geçen yeterli aday olmadı diye orayı tercih eden 60 puanın altındaki bir adayı değilde farklı ili tercih etmiş bir adaya o ili teklif edebilirler.
-
Arkadaslar Şener beye ulaştım linkedinden. Linkedini bilirsiniz genellikle is ortami icin kurulan bir sosyal platform. Bu hafta sonuna kadar aciklanmasini bekliyorum dedi bilginize En gec cuma yani...