HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@mills Şenerin görevi ne hocam?
-
@msd geçen yıl halkbank uzm yardımcılığı sınavından 60 küsür bişi aldım. tecrübesiz olduğum için ankara yazmıştım ve kazanamadım. listeyi incelersen çoğu il 50 barajındaydı. kimsede gel şu ilden başla demedi. arkadaşlar bakın şu da yapıldı geçen sene. şırnak 62 ile kapattı ve mülakata sadece bir kişi çağrıldı. yani seçmiş olduğunuz ili illa üç katı çağrılacak o yüzden aşağı çekilir sanmayın.!
-
@luthor banka sınavlarına hazırlık kaynakları satışı yapan bir yayınevinin sahibi sektöre ilgisi çok fazla hergün profilinde açık banka pozisyonlarını yada bankacılık sektöründeki gelişmeleri vs paylaşıyor
-
@mülkiyeli45 söylediğinin doğru çıkma ihtimali sizce
-
@agamemnon kesinlikle çok doğru
-
@ddguy bence o da genel kanıya göre yorum yapmıştır çünkü işini adam gibi yapmasa da ucundun kıyısından yapan bir iknın bu hafta sonuçları açıklaması gerekir.
-
Cuma ya kadar açıklandı açıklandı !!
-
@agamemnon Mülakata katılanlar arasında farklı il teklif edilen olmuş ama bende girdim o sınava
-
@msd o doğru hocam, mülakat aşamasında farklı il ve pozisyonlar sunuldu. şu anda sınav açıklama aşamasında dediğiniz olmaz demek istedim.
-
@msd çok acil ihtiyaç halinde farklı illere teklif edilenler oldu
-
@agamemnon hocam bende bu sene uzmanlık için girdim 60 küsür gelir sizce ihtimal var mı baraj 60 biliyorsunuz ve il tercihi yoktu uzmanlıkta 510 kişi direk.
ing 38 gkgy 25 alan 40 gelir tahminim
-
@zeyno5454 cumadan sonra aciklanirsa kazandan da mı gtmiycen yani
-
açiklasinlar artk ya.Gece 1 e kadar bile bekliyorum ya aciklanirsa diye.Dönüp dolaşip ayni konular ayni sitemlere variyoruz.Yazik bize valla yazik.Keske iibf okumasaydim pismanim hemde asiri derecede.
-
İİBF okuyan arkadaşlar özel sektörde iş arıyor musunuz meraktan soruyorum.
-
@şule bende aynı yaşıtlarım iş güç sahibi evlendi çoluk çocuğa karıştı düzenini kurdu biz hala :((((
-
@adam-smith hic dusunmedim ozel sektor.suan maddi olarak bir işe girmem lazim yoksa kpss ye calisiyorum hocam.
-
@ahmetşen bir erkek için dahada onemli bu iş konusu.insallah kazanirsiniz da yepyeni bir hayat yasarsiniz hocam.Hayal bile kuramiyor insan cunku artik hayallerde para istiyor
-
@şule aynn öyle bitirdi beni bu süreç
-
@adam-smith Ben daha çok özel sektörde iş aradım. Saha satış ve çağrı merkezi haricinde bulamadım. Onlarda asgari ücret veriyorlar. Saha satışında da başarılı olabileceğimi düşünmüyorum ondan istemedim.
-
@agamemnon ben ziraat leasing de diyarbakır tercih ettim mülakata 3 kişi çağırdılar mülakat sonucunda diyarbakıra kimseyi almadılar. ilan ettikleri her ile alım yapacaklar diye de bir şart yok aynı zamanda