HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Gk-gy 26 doğru alan 49 doğru İngilizce 12 doğru 64 puan aldım mülakattayım
-
@endemit şans faktörü mü deyim,kısmet mi deyim bilemedim.Vardır bunda da hayır çalışmayı bırakmamak gerekir.Ben bu sonuca bakmadan guy için yine masaya oturcam şuanlık değişen birşey yok hayatımda.Siz de öyle yapın bırakmayın.
-
Tc ve sifreden sonra hata vermesi yipratti:D
-
Kalp atışımi boynumda hissediom bu nasıl biseydir ya . Ama siteye girilmiyooooo
-
@endemit geçen sene uzmanlıkta en düşük kapatan illerden biriydi ordu bende yazmadığıma üzülmüştüm
-
@eomer hakkımızda hayırlısı diyelim. Size de iyi şanslar
-
@endemit sağolun hocam.
-
@sword00 Kardeşim, senden rica etsem doğrularını yazar mısın bana bende Adanayı yazdım ama bir garip geldi karşılaştırmak istiyorum
-
@busus nasip..
-
Sonucu değişen var mı siteye girmiyor kazandım ama sevinemiyorum valla değişir korkusuyla
-
Olmadı diyen çok az gördüm . Maşallah.
-
71.3 ile afyonu kazandım. işssizlik korkusu bana afyonu yazdırdı. Allah herkesin yardımcısı olsun.
-
Arkadaşlar elazigdan girmis olan biri kimlerin kazandigini gorebiliyormu gorebiliyorlarsa eger yazabilirlermi öldüm şurda heyecandannn
-
Anlamadığım birşey var sonuç sayfsında müfettişlik kısmında alan bazında yarısını bilen ve elliyi geçen demiş onlarda ingilizce barajı düşürüldü demek mi oluyor bu
-
Arkadaşlar bu sinav sonucunu bulamadim ben sinav sonuclarina tikliyorum girmiyor.
-
Hala bakamadım bir rahat bırakın siteyi
-
@mega5006 sınav sonuçları kısmından giriliyor ama şuan çok yoğun ondan dolayıdır hocam
-
şu bakan arkadaşlar çıksın artık bizde bakalım
-
@mcancakar Değişir korkusuyla sevincimi dahi paylaşamıyorum :))
-
@kerem-23 yok hocam sadece taban puanlar yazıyor