HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Acaba bu ne kadar devam eder
-
@onuktekin ben tüm aile arkadaşlarla paylaştım değişirse bi gün evden mülakata diye çıkıp gezip gelirim artık:))
-
@msd hocam düşük değil mi yanı barajı düşürüp 510 kişi mi aldılar sizce?
-
@mcancakar Sistem açılana kadar yarım paket sigara içtim stresten. Paylaşır da sonradan sonuç değiştiğini görürsem kaldıramam şu an :))
-
@paretooptimal, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Anlamadığım birşey var sonuç sayfsında müfettişlik kısmında alan bazında yarısını bilen ve elliyi geçen demiş onlarda ingilizce barajı düşürüldü demek mi oluyor bu
bu sorunun cevabını bende merak ediyorum ama zannetmıyorm ingilizce barajını dusurseler uzmanlık 50 ile kapatmazdı sankı hocam. yanı 50 yi gecmek kolay birşey. Bence genel barajı 50 yecektiler
-
@bianconeri Aynısı geçen senede oldu baraj düşmesi bu sebebten oluyor
-
geçen sene sınav sonucundan 15 gün sonra mülakat bilgileri acıklandı. bu senede tahminim ocak 20-25 aralığı acıklanır subatta olur
-
@bianconeri Hocam 50 puan için kaç doğru gerekiyordu?uzmanlıkta puanlama nasıldı bilmediğimden soruyorum
-
@msd yani sitede niye sadece alan sorularının yarısını yapanlar mulakata kaldı yazıyor hocam. ingilizceyi kaldırmıs olabilirler demek oluyor bu ve gkgy yarı yapma şartını ?
-
@ddguy bende geçemedim kaderdas olduk sanırım 59 puanla İstanbul olmadı memleketim Giresun 54 te kapadı geçen guy İstanbul yazmadım diye batmıştım şimdi yazdım diye ne desek boş kendimizi bı okutturalim
-
@bianconeri girebilsek site okuyacağım ne olmuş ne bitmişte giremiyoruz
-
@luthor valla hocam 0.625 ing 0.625 gkgy 0.71 alan ile carpıcaksınız. benim 32 ing 40 alan 23 gkgy ye 63 geldi. Keşke mufettıslık basvursaydım onada tutucaktı.
üzüldüğüm nokta uzmanlık ingilizcesi zordu ama yınede 32 den fazla bekliyordum ve gkgy de aynı sekilde.Alan için birşey soyleyemem kpss den 90 alan arkadaş 45 doğru yapmış baya kasıntı ve sacma sorular vardı aşırı derece yanı
-
KAHRAMANMARAŞ ın taban puanı 50.85 miş şimdi gördüm umutlandım...daha bakamadım ama 60 a olmaz diyordum 50,85 beni umutlandırdı
-
69,1 ile Maraş'ı kazandım, çok şükür.
-
Herhalde kazananlar sevinçten çıkamadı siteden
-
benim de oldu çok şükür arkadaşlar. Mülakat tarihleri belli mi
-
Arkadaşlar beklediğinden çok farklı netler gelen var mı?
-
Arkadaşlar mülakatlar İstanbul'da mi olur yoksa tercih ettiğiniz sehirde mi ? Servis görevlisi için sordum.
-
@bianconeri Esnememiş hocam.Diğer başlıkta ing barajını geçemeyip mülakata kalamayan biri yazmış.
-
Ben sınavı kazandım ama kazanamayan arkadaşlar için yazıyorum cogu ilin barajının bu kdr düşmesi sınav sorularının ne kdr saçma oldugunu tescillemiştir. Sınavın puan sisteminden tutunda sınavda ki sorulara ordan önce acıklanacak diye acıklama yapmalarına kdr istanbul üniversitesinin sorunlarından kaynaklı büyük sıkıntılar yaşanmıştır. Valla kazanamayan arkadaşlar adına şu puanları görünce üzüldüm. Allah herkesin yardımcısı olsun.