HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Serviste mülakata 3 katı çağrıldı dimi bundan emin miyiz ?
-
Heleşükür Şanlıurfa oldu
-
@luthor anladım ozaman genel puanı dusurup 50 barajına dusurduler 60dan ing barajı sabit kaldı.
mantıklı olması gereken oydu. benım ıngılızce gkgy bekledıgımden dusuk geldi ama olsun. tahmınım ocak sonu mulakat bilgileri acıklanır
-
Arkadaşlar telefondan girdiğim için olmuyodur herhalde bu sorun. Siz bilgisayardan mi baktiniz
-
@mrvstk bekledigimden çok az burdaki paylaşılan cevapların çogu yanlış demekki
-
Şükür Antalya oldu.bakalim mulakatta ne olacak
-
@prsnll-adayı-52 teledonda görünmeyebilir ana ekranın sol tarafında kalıyo
-
@devletebedmüdded alandan 40dan fazla doğru beklerken 25 doğru 45 yanlış geldi.. tercih ettiğim il 50.50 puanla kapatmış deli olacam ya
-
@bynkeynes Hocam bende aynısını yaşadım.Benim memlekette Mersin nasıl bir bahtsızlıktırbu anlam veremedim.
-
Çok şey söylendi bu sınav hakkında bazısı doğru çıktı bazısı yanlış ama genel olarak umudunu yitirmeyenler kazandı. 70-80 diye sallayan, puanlar düşmez, baraj yerinde kalır diyen işkembeden sallayıp kendinden emin olanlar onlar kendilerini biliyor, onlar vicdanlarda yenildi.
İlk aşamayı atlattık sadece. Kazanamayan arkadaşlar için Allah'tan tez vakitte yeni kapılar açmasını diliyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Allah hepimize sabır versin, hepimize yardımcı olsun.
-
Siteyi bi rahat bırakın da girelim..
-
ben dedim baraj rahat düşer. 70 ciler 80 ciler biraz atıp tuttu. Mufettıslık bile zar zor puanlar aldı.Sınav soruları zorluğundan değil alışılmış dışındaydı.
-
@onuktekin hocam tebrik ederim darısı mülakata inşallah
-
27 gk 45 alan 23 ingilizce 64.8929 Afyonkarahisar
-
@fernando-reges bilmiyorum ya annem seni okutmaya hocaya götürcem diyo gülsem mi ağlasam mı şaşırdım benim içimden geçen Giresun'du bir de İstanbul düşük kapatır diye diye arkadaslarim İstanbul yazdım
-
Alandan 7-8 net fazla bekliyordum. GKGYden 5-6 net fazla bekliyordum. Bunlara rağmen yine olmuyor yine olmuyordu. Beklediğimden düşük geldi. Kazanamadım ama kazanan arkadaşlara hayırlısı olsun, umarım mülakatları da alnınızın akıyla geçer ve göreve başlarsınız. KPSS ve GUY yoldaşı arkadaşlarıma başarılar
-
Beklediğinden çok farklı netler gelen var mı arkadaşlar..benle irtibata geçebilir misiniz
-
Bi daha girdim değişen sonuç yok rahatlıkla sevinebilelim
-
@bynkeynes hocam konu İstanbul olunca herkesi oraya postalamaya çalışan bir grup var.Guy'da da Halk'ta da bunu gözlemledim.Milletin il seçimindeki özgürlüğüne karışmayın artık.
-
@bynkeynes Bende yeni bir nick alıcam bahtsız bedevi ya da nasipsiz diye.Neyse hayırlısı olsun