HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@eomer kesinlikle bu sınavdan sonra artık çok iyi anladım kimsenin etkisinde kalmayın içinizden neresi geciyorsa orayı yazın
-
Arkadaşlar beklediği gibi sonuç alan arkadaşlar.. forumda tartışılan cevaplara göre beklediğiniz puanlar geldi demi..bizde burda yazılan cevaplara göre hesap yaptık 15 puan aşağısı geldi
-
@mülkiyeli45 Çok teşekkür ederim hocam inşallah. Siz de kaldınız mı mülakata?
-
doğru olan 2 sorumun iptal edilmesi de ayrı tezat. senin hatanın bedelini ben ödemek zorunda mıydım? doğru kabul edeceğine daha soruyu iptal ediyor. bana ne yani. iki doğru şık koydun diye benim sorum güme gitmiş oldu.
-
@adam-smith seninle aynı durumdayım. sonucumu görünce şok oldum
-
@mrvstk Beklediğim gibi geldi ama sitedeki cevapları baz almayın bazıları yanlış bazıları doğru
-
@iibflii aynen ben de. hiç bu kadar kötü beklemiyordum ne yalan söyleyeyim. ha beklediklerimle de kazanamıyormuşum zaten orası ayrı ancak konu bu değil ne yazıkki..
-
@fernando-reges hayırlısı diye diye neyse amin
-
istanbul'a aşırı yüklenme olduğunu böylece anlamış olduk. istanbul'da barajın düşeceğini düşünen biri olarak -ki belkide en çok dile getiren- büyük yanıldım kabul. ankara izmir ve istanbulun yanyana kapatması, kalan illerin -60 kapatması baya büyük sürpriz oldu.
-
Mulakat ne zaman arkadaslaaarr niye yazmio nerde gircez
-
hala bakamayan arkadaşlar var mı acaba ?
-
Yine gecenki gibi bir zamazingo olmasın ? Açıklayıp geri çekme falan.
-
İstanbul'un 60,8 ile kapatması beni çok şaşırttı.Demek ki herkes İstanbul'a yüklenmiş
-
@adam-smith İstanbul barajı kaç hocam?50 ye düşmedi mi?
-
@luthor 60,82 hocam. düşmemiş çok şaşırdım.
-
@adam-smith Hadi ya.Ben en düşük İstanbul sanıyordum hayret gerçekten
-
@onuktekin çok şükür kaldım hocam
-
@luthor bu sınavdan 60+ alıp mülakata kalan herkese helal olsun. diğer illere bakınca sınavın ne derece saçma bir sınav olduğunu görüyoruz. ona rağmen 60 alıp kazananlar büyük bir tebriği hakediyor
-
@adam-smith 47 küsürle kalmışım artık üzülmeyi geçtim de sadece çok şaşkınım alanda 30 doğru 40 yanlışım var demekki artık heycandan sınavda her şey doğru geldi bi de ben a grubuydum ingilizce de ben de 1 soru boş gözüküyor 2 sorumuz çıkmamıştı ne alaka anlamadım. neyse herkesin gönlüne göre versin demekki kısmet değilmiş.
-
@adam-smith Şimdi gördüm listeyi en yüksek kapatanlardanmış İstanbul.