HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@okunoku hocam ben Sinop için kaldım da merak ettim Samsun için kaç ile kaldınız mülakata ?
-
@caglarr 63 kardeşim
-
@caglartugba amın hocam ınsallah hakkımzda hayırlısı
-
@marjinalfaydali yanlış anlamayın ama hocam bir de siz yaşadığınız şehiri değiştirmeden neden ikametgahı değiştirmenizi istesin ki banka? Suç bu bir kere
-
sabreden derviş muradına ermiş diyorum. Size günlerdir arkadaşlar zamanınızı iyi değerlendirin demiştim. istanbul oldu benim de hepimize geçmiş olsun mülakatta görüşürüz ancak mülakat zamanı yazarım size kendinize iyi bakın türkiyemin güzel forumcuları ️
-
@okunoku inşallah olur kardeşim
-
@caglarr inşallah kardeşim cümlemize
-
2014 te sonuçlardan kaç gün sonra oldu acaba mülakat. Ve mülakat ne kadar sürede açıklanır. Kusura bakmayın çok heycanliyimm
-
Kitapçık ve cevap kağıdını görme gibi bir şansımız var mı acaba
-
@bybredd, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
58 geldi çok kötü ya . Muğla ıcın puan düşme ıhtımalı var mı
Muğla sevdam beni de yakti olsun kazanan arkadaslari tebrik ederim
-
@okunoku ben varım dostum
-
@herhangibiri e hadi gözümüz aydın kardeşim allah tamamına erdirsin simdi biz mülakata samsundamı gireceğiz hiç bi bilgin varmı?
-
@okunoku zannetmiyorum kardeşim ya ama tam bilgiye sahip değilim sanada hayırlı olsun dostum
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Maalesef ben kazanamadım. 52 alan netim olmasına rağmen. 19 gelmiş gkgy. Tahminimce genel kültür hiç tutmamış. Benim kaderimi bu saçma gk soruları belirlemesine üzüldüm başka bir şeye değil. kpss ye her zamanki gibi devam yapacak bir şey yok.
-
Yazın yapılan ziraat bankası leasing vs. Servis görevlisi sınavına giren var mı aramızda..bu iki bankanın sınavının kıyaslamasını yapabilecek olan var mı alan soruları bakımından
-
@mrvstk Ben ziraat uzman yard girdim.Bunun alanı ondan bile zordu.Muhtemelen servisindende zordur.
-
Birisi ankara mülakat grubu açabilir mi ben yapamadım da
-
@luthor sen hangi il için girmiştin sınava _?
-
Bana yaptığım 14 ing doğrusu kazandırmış resmen. Diolardi inanmiodum
-
İstanbul'da görev yapan servis görevlileri nekadar maaş alıyor acaba ilk girişte?