HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@sword00, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@sword00, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@maliyeci07, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@sword00
1-Darülacaze
2-Nilay'ın parası
3-Kırım savaşlı soru
4-225 şıklı soru
5-Alan hesaplama
6-n'li soru
7-Ampüte milli takımı
8-K.doğu anadolu
9-Tartışma
10-Noktalama işareti
11-Ondalık sayı işlemi
12-Üslü sayı x kaçtır
13-Yazım yanlışı hangisinde yok
14-Bedir savaşı
15-Göbeklitepe
16-Kıbrıs hangi anlaşma..
19-Ank başkent geç kabul eden ülke
20-Transgresypn
21-Napolyon kavalalı mehmet ali paşa
22-İşaret zamiri
23-Gazneli mahmut
24-Maddi yap. hukuk kuralları
25-Hakim yansız bakar,yüksekten bakar şıklı soru
26-Cumhurbaskaninin yürütme ile ilgili olmayan görevi
27-suyun acı tatlı olmasını etkileyen nedenler
28-turizm sorusu
29-33.sayıyı soran soru
30-Agusto ankara
31-hangisi sosyal hak degildir (vergi odevi)
32- tablo şeklinde yaş farkını bulma sorusu
Burdayız genelkultur sorularindan başka soru hatırlayan var mı ekleyelim bitsin -
@sword00 Bilgisayarımda topladığım sorular vardı şimdi bakıyorum benden bu kadar çıktı bunlar son. Kalanlar da Türkçe sorularıdır heralde.
%16 kar etmesi için kalan malları kaça satmalıdır.sorusu vardı alanda mıydı emin olamadım.
x+y+z=90
pat diye damdan düşme sorusu vardı Türkçede. -
@byteks1 genel kültür 18 oldu gerisi Türkçedir sağolasın iyi toparlandı baya fikir verir insanlara.
-
Bu kurumu kazanan arkadaşların %97.6 sı tekrar çalışıp daha güzel bi kuruma geçmeye çalışacak...
-
@savcıturgut, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Bu kurumu kazanan arkadaşların %97.6 sı tekrar çalışıp daha güzel bi kuruma geçmeye çalışacak...
bankada iken n kadar alışabilirse, oransal bilemem ama büyük orandan öyle olacak, o kalitede birini servis görevlisi koltuğunda tutmaz çok zor, sirkülasyon olması da bundan, yaklaşık yılda 350 400 personel ihtiyacı doğuyor,
-
@sword00 keşke bulduğunuz soruları copy paste yapsanız bizde bi baksak iyi olmaz mı
-
@savcıturgut evet başka bir forum sitesinde okumuştum çalışan kişiler yorumlarını vs yazmışlardı 2014 yılında giren birçok kişi istifa etmiş .Memnun olanda vardı hiç memnun olmayıp 5. ayda bırakan da olmuş ama genel olarak istifalar çok oluyormuş.
-
@sismondi yukarıda var ekledim zaten aşağı yöne tıklayın açılır
-
@savcıturgut Girdikten sonra ders çalışmaya fırsat bulabilirlerse tabi..
-
Elcilik İngiltere
Gobeklitepe
Tartisma
N=6
Ampute İngiltere
Gazneli Mahmut
Nilay 30
Dikdortgen 12
Kuzeydogu
Gidegen ?
Bedir savasi ?
Noktalama , , " . "
Orman
Trangresyon
X y z 36
D-a sorusu
23415 ?
Kirim savasi
Antreman
Misir valisi kavalali
Darulaceze aspb
F(5)=5
Uslu sayi 11
Sayfa sayisi 275
Londra antlasmasi ?
Ondalik sayi
Cevabi -2 olan bi soru
Yansiz bakma
Pat diye dusme
Agustus Ankara
Aristo denizmis sanirim -
Alan sorusu toplayan var mı
-
@byteks1 sayfa 70 e bakın orda var alandan sorular bi kismi
-
şunları bi toplayıp listeleyen çıkmadı illa ki olur diye girişmemiştim ben keşke sınavdan sonra toplasaydım
-
Ankaranin alim sayisi 50 100 olursa en az 75le kapatir
-
@sword00 hocam cevap festivaller mi ulusal plan vs
-
balıkesir için giren arkadaşlar nasıl geçti sınavınız
-
Sakarya iicn giren arkadaşlar nasıl geçti sinaviniz
-
Halkbank uzmanlik sinaviyla kiyaslasaniz puanlar nasil oynar dicem fakat
o zaman 475 kisi aliyordu simdi 1000 kisi,
Ve orda yarisini yapma sartini saglayamayan ve puani yuksek de olsa listedeki puanlamaya dahil edilmeyenler vardi, belki o zaman biraz daha yuksek kapatmasi gerekirdi sehirlerin
Tahmin yurutmek cok zor.. -
@zeyno5454 ben geleceğe yönelik plan yapması dedim daha genel bir cevap oluyordu özel durum festival ı de kapsayan bir cevap diyerek.sanırım soru belirsizlik ortamında karar verme eldeki verilerle karar verme temelli bi soru ama ne sorduklarını anlamadım tam ondan genel bir özellik olana gittim.
-
@sword00 yazım yanlışı vardi antreman ile ilgili. Soruyu hatırlıyor musun.