HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@watchandlearn evet katılıyorum bende paragrafı okurken yazarın tezini kabul ettirme amacında olduğunu gördüğüm için tartışma dedim
-
@sonbahar-kızı hayir dogru cevap antreman olacak antrenman yazilmasi gerektigi icin. Orman sorusunu buraya karistirmisim kusura bakmayin
-
@meltem_90 soruda yazım yanlışı yokturu soruyordu
-
@mülkiyeli45 diger sıkları tam sıkları hatirliyo musunuz ?
-
@meltem_90 ben sorunun hangısınde yazım yanlışı yoktur dediğini hatrlıyorum o yüzden antremnlı şıkkı eledım zaten
-
@sonbahar-kızı ben yanlis okumusum o zaman
-
@sersefilius a grubunda c idi. Farketmek mi öyle biseydi
-
33 cbaskani yurutme alakali verdigi karar degildir geri kalan 7 soruda turkce paragraf heralde.alan sorularinda ise
p 5 q 11
altin gram ayar
baglanma parasi
para
issizlik
orman
nakit akim tablosu
ihtiyatlilik
bide hangisi degildir diyodu muhasebede
daraltici para politikasi vergi
akraba iliskisi vardi hukukta
kisitlanma sebebi hukukta
amortisman sorusu 40bin
yabanci para tutma alakali bisey vardi
1980 en kotusu
hangisi dissaldir gibi bisey vardi
bankaya yatirilan mevduat
devami sizde?? -
Arkadaşlar ,
matematıkte bi soru x i istyordu sonuç 42 çıkıyordu bi tane de sadeleştirme vardı x-y çıkıyordu.iktisatta bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler vardı o da merkantalistlerdi tarihte de piri reis vardı .5. dereceden hısımlık sorusu ve anne ile oğlu arasındaki yaş problemi .. Bunları hatırlayan var mı ? -
@sonbahar-kızı trollemeye geldiysen uzaklaş canım
-
@sonbahar-kızı, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Arkadaşlar ,
matematıkte bi soru x i istyordu sonuç 42 çıkıyordu bi tane de sadeleştirme vardı x-y çıkıyordu.iktisatta bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler vardı o da merkantalistlerdi tarihte de piri reis vardı .5. dereceden hısımlık sorusu ve anne ile oğlu arasındaki yaş problemi .. Bunları hatırlayan var mı ?arkadşım bana bu soruları sordu ve ben de bunlar yoktu soruların değişik olma ihtimali var mı diye sordum
-
@duranvarlık amacım trollemek falan değil kendi girdiğim sınav için neden öyle bişe yapayım ki
-
@sonbahar-kızı hacı abi bura servis görevlisi sınavı. belki senin uzmanlık sınavı filandır. ha benimki de servis görevlisi sınavıydı diyosan, senin sınavın üstüne bi sınav daha yapıldı 10 Aralık'ta. haberin olsun
-
Arkadaşlar merhaba cevap anahtarı yüklenecek mi acaba bilgisi olan var mı?
-
@amorro-robinson, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@zeyno5454 aristonun cevabı deniz imiş
Bende iklim.yapmıştım
-
gorev yerini adana secen var mi acaba ? ( bu soruyu sormayan bi ben kalmistim )
-
@şule görev yeri olarak Adana sectim
-
@selsah çok sukur birisi cikti hocam insallah olur , acaba kaç puanla alicak cok merak ediyorum.yuksek mi olur ki
-
@şule Bu sene puanlar nasıl olacak onu çok merak ediyorum
sınav saçmaydı bayadır alım yok bu sınavada çok kişi başvurdu tahmin yapmak imkansız gibi -
Simdi halkbank degerlendirmseisnde bn 2 kat 3 kat hic gormedim.Sadece 60 puan siniri var.Yani 60 alirsak eger mulakata kalmamiz gerekmez mi?Bende biliyirum 2014te 74u gören iller bile olmus.Bize her zman basvuru kilavuzunun okuyun yazanlar buna cevap olarak ne diyecek acaba?