HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur Klavuzu okumamayı geçtim oku diyenlere sinir yapıyorsun artık
geçen senelerde 3 katı aday mülakata çağrılmış bu sene 2 katıda çağrılabilir 4 katıda bunların hepsi tahmin -
@şule yüzde 95 3 katı olacak tabi son kişinin puanına eşit olanlarda dahil olacak ne olur puanlar hiç bilmiyorum
-
@muaccelalacaklı Bir arkadaş insan kaynaklarını aradım, 3 katı olacakmış demedi mi? Üstüne söz söylemeye gerek yok bir daha o zaman hocam, boş verin.
-
@regista Yok hocam görmedim ben o arkadaşı kusura bakma o zaman
-
Barajin 55 e cekilme ihtimali nedir
-
@adam-simith imkansız
-
@adam-simith İmkansız diye bir şey yoktur Zor tabi ama hayırlısı.
-
@adam-simith Nereyi tercih etmiştiniz?
-
bence istanbul için barajın 55e düşmesi imkansız değil çok zor ama imkansız değil ingilizceyi saymadan 80 doğru yapmak gerçekten çok zor
-
Halk ik yi arayan var mı arkadaşlar istanbul üni açıklığa 19 aralık dedi ama halk mi açıklayacak bu sınavı ist üni mi bilgisi olan var mı
-
@muaccelalacaklı bende öyle düşünüyorum şahsen benim alacağım en iyi puan 55-60 arası , zaten ing full aynı şık yaptım benim gibi yapan çok arkadaş vardır .Birde genel kültür kısmı çoğu kişiyi ters köşe yaptı 1 soru 1 puan demek zaten ordan gelen fireler geriye çekecektir diye düşünüyorum.Kaldi ki forumda bile kaç kişi dedi ki 60 alan 30 gk gy doğrum var yani 50 alan+30 gkgy yapan bile 65 puan alıyor hadi ing den de 3 gelsin 68 yani
-
@semihylc alandaki doğruları kaçla çarpıyorduk
-
@duryy 0.71 alan, 1 gygk , 0.25 ing
-
@semihylc aynen bende senin gibi düşünüyorum çeldirici soruları düşünürken vaktim baya gitti ingilizceyi hepsini aynı sık işaretledim bende. Uludağ unide sınavın bitmesine 2 saat kala sınıf boşaldı. Bir-kac kişiden duydum ki uzmanlık sınavına girenler den bile ing e gelince kitapçığı veren olmuş. Evet sınav kalabalıktı ama bana kuru kalabalık geldi. Puanlar çok yükselmez. Yakında ziraatın ilanı geliyor. En kötüsü önümüzdeki maçlara bakarız arttk arkadaşlar
-
@zeyno5454 Ziraatin sınavı ne zaman geliyor
-
@kilici Bugün açıklansa sınav 2 ay sonra
-
@kilici ziraatın sayfasını takip et. Oradan yayınlanacak ilan
-
@zeyno5454 Duyum kesin mi ? tabiki ordan yayınlanacak onda şüphemiz yok
-
Inş ziraat duyumunuz doğrudur bunun üzerine çok güzel olabilir ama acaba hangi kadrolar gelecek yazın sınav vardı girmemiştim bu sefer girebilirim tabi uzman yar. Vs ing sıkıntısı olursa gene yalan oluruz:)
-
Arkadaşlar ders çalışmaya devam edelim eksik olduğumuz konuları, gözden kaçırdığmız konulara ağırlık verelim. Gk .de dökülduk halen daha eksik olduğumuz bilgiler var. Ilan gelince iyi şekilde gireriz bu sınava. Ocak.subat bekleyelim hazırlıklı olalım il göç zaten eli kulağında