HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@meltem_90, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Elcilik İngiltere
Gobeklitepe
Tartisma
N=6
Ampute İngiltere
Gazneli Mahmut
Nilay 30
Dikdortgen 12
Kuzeydogu
Gidegen ?
Bedir savasi ?
Noktalama , , " . "
Orman
Trangresyon
X y z 36
D-a sorusu
23415 ?
Kirim savasi
Antreman
Misir valisi kavalali
Darulaceze aspb
F(5)=5
Uslu sayi 11
Sayfa sayisi 275
Londra antlasmasi ?
Ondalik sayi
Cevabi -2 olan bi soru
Yansiz bakma
Pat diye dusme
Agustus Ankara
Aristo denizmis sanirimburda 31 soru var gidegen orman ve D-a analamadim.bende ekleme yapayim.
32(asagidakilerden hangisi soruyu zamirle saglamistir?)
33 paragrafin anafikri nedir diye bi soru vardi? salt zevk degildir diye bi paragrafti -
@zeyno5454 malesef o soruyu hatırlamıyorum Türkçeden bi soru yanlış çıkarsa çıkacak zaten
-
@muhalba var hocam. Geçen seneye göre katılım az geldi ama bana yoksa ben mi yanlış gördüm.
-
67-68 puanla izmir ihtimali nedir sizce?
-
@sword00 ben de adanada girdim geneli kadındı çok az erkek vardı
-
@sonbahar-kızı evet başvuru da azdı eskiye göre adana için sanırım kızların gözde mesleği bankacilik
-
@sword00 Türkiye şartlarına göre kadınların özellikle ibf nin tercihi bankacılık oluyor sizin tercih ili Adana mı oldu peki ?
-
@sonbahar-kızı evet adana ya başvurdum ben alım kaç kişidir acaba
-
@sword00 hiç bilmiyorum ki ben Adana için girmedim sadece Adana ilinde sınava girdim
-
@watchandlearn tam kamusal degildir (orman)
Matematikte d-a sorusu kolaydi yapan yapmistir diye tahmin ediyorum cevabini unuttum bu sorunun
Gidegen sorusunun oncullerinde nem miktari yerin yapisi fln vardi onun cevabini net olarak bilmiyorum -
@watchandlearn hocam çoğu kişinin tartışma olarak yaptığı soruyu ben de karşılaştırmayla tartışma arasında kaldım ve karşılaştırma yaptım. Çünkü bir cümlede bir eğitimci olarak diye birşey geçiyordu orada kesin karşılaştırma var diye karşılaştırma yaptım cevap o olabilir ama emin değilim.
-
Sınav 19 aralık da açıklanırsa şayet mülakat ve ise başlama süreci ne zaman olur sizce
-
@ddguy şubatta başlanır
-
@meltem_90 bide antreman sorusunda hangisinde yazım yanlışı yoktur diye soruyodu galiba cevabı antreman yanlış yazılmıştı
-
@sersefilius antreman yanlış yazılmıştı yani doğru olan cvp o değil bi üstündeki şıktı arkadaşlar
-
@sonbahar-kızı aynen ben de öyle düşünüyorum ama o şıkkı hatırlamıyorum
-
@sersefilius o sorunun cevabi kesin olarak tartisma.anlatmak istedigi egitimdi.anne babanin egitiminle ogretmen egitimini karsilastirmiyordu paragraf tezini devam ettiriyordu sadece.ve cokca ( ?)vardi
-
@watchandlearn hocam aynen tartışma da vardı ama karşılaştırma da yapılabilirdi çok arada kaldım o soruda. Çünkü bir eğitimci olarak demesi cümlede tartışma olduğunu gösteriyor.
-
orman sorusuda asla genel kultur testinde degildi.alan sinavindaydi. a grubu olanlar icin 41.soruydu
-
@watchandlearn evet orman sorusu maliye sorusuydu