HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@fabercastell yok hocam ben anladım ne demek istediğinizı sorun yok evet biraz garip yazmışsınız doğruyu söylemek gerekirse
-
@fabercastell amin hocam inşallah
-
@leonarda-vinci 50 alan yapan adamın gişe de ne işinin olacağını çokta anlamayacak bir durum yok.Sebebi işsizlik bu kadar.
-
@luthor hocam tam da bu işsizlik sorusuna guzel cevap oldu işsizlik. Ülkenin durumu çok karışık ve gençlerin çoğu işsiz. Bu gençler yuva kuracak çoluk çocuk sahibi olacak ama bunları nasıl yapacak işi olmadan yaşı büyük olanlar emekli olmadan insanlara nasıl yer acilacak
-
Anadili gibi İngilizce konuşan insanın gişede işi ne, İTÜ mezununun gişede işi ne dense anlarım da, 50 alan yapanın niye gişede işi olmuyormuş.
-
@leonarda-vinci Heleki biz iibfliler için durum daha vahim.Arada kariyer.netten iş ilanlarına bakıyorum adamlar müşteri temsilcisi alacak banka için iibf mezunu diyor.Ya tamam işsizim ama kendime yakıştıramıyorum.Bunca kitabı telefon aç kapa yapmak için okumadım.Artık o kadar sayımız arttıki iibf okumakla eskinin lise mezunu ile eş tutulur oldu.Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Aydın yazdım kaçla kapatacağını tahmin edemiyorum hayırlısı artık. Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah.
-
Ortalık bu kadar hararetlendiğine göre sonuçlar yaklaştı demektir. Yarın açıklanırsa şaşırmam
-
Bi aralar burada gayet iyi yorumlar yapılırken 50 yapanın gişede ne işi var gibi yorumlaması çok saçma. Nolmus bu gruba böyle ya 50 alan ne ki fulleyen adam bile gişede çok durmaz o o gişede olucaksa bil ki geçicidir . Yıllarını alana vermiş arkadaşlar eminim anlayacaklar neyi anlatmaya çalıştığımı
-
@zeyno5454 Bu yüzdendir ki sınavda ilk10a girenleri mülakatta elerler
-
@zeyno5454 insanlar böyle birbirine laf sokmakla dalga geçmekle küçük görmekle daha çok işsiz kalacağa benziyoruz!!!
-
@canann, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Aydın yazdım kaçla kapatacağını tahmin edemiyorum hayırlısı artık. Herkes emeğinin karşılığını alır inşallah.
Inşallah emek veren kazansın. Insallah
-
@luthor amin hocam çok doğru diyorsunuz ben iibf mezunu değilim ama insan dört yılını verip te okuduğu bölüm karşısında aldığı degersizligi görmesi kadar kötü bişey yok dunyada
-
@leonarda-vinci Sizin bölüm ne hocam?
-
@luthor muhendislik hocam
-
50 alan yapanın gişede işi ne demişsin ama gişeye giriş ortalama 50 alan ile yapılıyor zaten Siz gişeyi baya ayağa düşürmüşsünüz, keşke o kadar kolay kazanılan bir şey olsaydı; herkes bankacı olurdu
-
@leonarda-vinci Hocam senin ne işin var asıl banka sınavında
-
@adam-smith hocam ben ilk defa girdim banka sınavına hedef değiştirmek zorunda kaldim
-
@luthor ailevi sebepler ve zorunluluk diyelim
-
Adam 50 alan yapan biri kpss'den yüksek yapıp atanır demeye getirmiş..Leonardo 90'da alsan bu işin garantisi olmuyor.Sonra kurum sınavı sonra bir de mülakata giriyorsun.Bunların hepsi de bir süreci kapsıyor.Zaten alımlar da son derece düşük bu sebeple 85 alan da dışarı da kalabilir bu sistemde..Dolayısıyla meslek seçme lüksü kalmıyor ne olursa olsun gireyim artık bir yere diyor haklı olarak