HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@leonarda-vinci Hayırlısı hocam.İyi bir sonuç alırsınız umarım.
-
@luthor amin hocam inşallah hepimiz hayırlı sonuçlar alırız
-
@maliyeci07 doğru diyorsun hocam torpil olduğu sürece puanların ne kadar yüksek olsa da işe yaramıyor malesef
-
Keske yarın açıklansa ya
-
Psikoloğa gittim sorunlarım var dedim hepimizin var geçer dedi rahatladim
-
@leonarda-vinci dostum inşallah bu sınav sonrası yerlesirsin de sorunların bi nebze de öyle hafifler. Evet herkesin sorunları var ve herkesin bu sınava yüklediği anlamlar farklı. Ben mesela okulla ilgili sorunlar yaşadım geç bitirdim bu muhtemelen son banka sınavımdi.Ayrica sinavda da problemler yaşadım.yasimdan dolayı özel sektörde iş bulmam sıkıntılı, KPSS için de vaktim yok cok uzun ve belirsiz bir süreç. Bakalım ne olacak:))
-
@alexdelarge Bende aynı durumdayım biraz geç bitirdim okulu bir buçuk yıldır iş arıyorum yaşım geçiyor inşallah seninde olur kardeş.
-
@alexdelarge doktor 3 ay ömrün kaldı dedi bashekimin yakiniyim dedim 6 ay daha uzattı işi bileceksin abi
-
@alexdelarge hocam Allah büyüktür dert etmeyin rızkınız vardır bir yerlerde bekliyordur sizi Allah hepimizin yardımcısı olsun işsizlik özellikle yaş ilerledikçe gercektwn çok zor
-
@msd inşallah kardeşim
-
@leonarda-vinci dostum ben de aynı şekilde düşünüyorum ama işsizlik de can sıkıyor tabi. Bu sınavda da İstanbul'u yazdım İzmir'e göre düşük olur belki diye ki en sevmediğim şehir. ama mecbur riski düşürmek zorundasın
-
@alexdelarge aynen öyle hocam. Bir söz vardır doğduğun yer değil doyduğun yer diye o misal sizde inşallah olur da doyduğunuz yerde zamanla şehiride seversiniz bence
-
Gise dediginizin garantisi var mi samiyosunuz mulakattta yine cok kisi elenecek.Zaten referansi kuvvetli olan p48 puani iyi olan bakanin aciklamasina gore kesin gelecek gelir uzmanligi defterdarlik hatta mali hizmetlere gececegini bilmeyenler ilk defa sinavlara girdgini cok belli etmis
-
Yani merak etmeyin siz yok gisede kalir mi diye her sekilde kendini devletin sefkatli kollatina atacaktir ama referasni kuvvetliyse
-
Ne ay sonuymus bi gelmek bilmedi ya
-
Yılbaşına hüzünlü girmek istemiyorum.:(
-
Şarjım bitecek elektrikler kesildi ve 5e kadar gelmicek içimden birses bugün açıklanacak ve sen hemen öğrenemiceksin diyor
-
tutup bide pazar gününe bırakırlarsa, ki öyle bir çılgınlık yapamazlar, çalışmıyolar, cumayı çekiyoruz
-
@devletebedmüdded ya salıya sarkarsa.. bir de öyle düşün :))
-
Yılbaşı Gecesi Açıklamasınlar Üzgün Üzgün Girmiyek Yeni Yıla.