HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@zenginmemur O soru değil hocam. Konveksiyonel friksiyonel vardı cevap siklarinda.
-
Banka sınavlarında yanlışın doğruyu goturmemesi büyük saçmalık. Adam 180 dakikanın 5 dakikasını İngilizceye ayırmış ordan 2 puan bekliyorum diyo. Bu 3 tane alan doğrusu yapar, belki o 3 doğru için günlerce mikro çalışıyosun ama diğer tarafta 40 sorunun yüzüne bakmadan 2 puan bekleniyo. Yanlış doğruyu götürse herkes İngilizce sorularına da vakit ayıracak belki yapabildiğim vardır diye ve sorulara ayrılan vakit daha adil olacak. Bu benim fikrim tabi.
-
@alexdelarge Kesinlikle haklısınız. İngilizce 10 puan getiriyor eyvallah ama bu 10 puan 14 tane alan sorusunun getirdiği puana eşit.
-
@bihter doğal işsizliği soruyordu. frisksiyonel + yapısal işsizlik olacaktı cevap.
-
@adam-smith Şimdi ben sadece friksiyonel yaptım artı olarak birde yapısal mı olacaktı.
-
Arkadaşlar soruların cevabı şu muydu bu muydu bence onu bırakalım ben anlayamıyorum herkes nasıl bu kadar emin cevaplardan ya da bu kadar doğru biliyorsanız kpss neden olmadi
-
Mesela formda genel olarak okuduğum herkesin alanı çok iyi yapması bu sınavda alan bu kadar iyi yapıldıysa kpss de fullemeniz lazimdi
-
@leonarda-vinci frisksiyonel + yapısal işsizlik bu bilindik basit bi soru. bi kere okumuş olsa akılda kalacak bişey. arkadaş sormuş diğeri de cevap vermiş.
genel bi sorun olarak düşünüyosan da, herkesin bi yerden bildiği var. her şeyin doğru cevabı bende diye dolaşan görmedim ben burda. herkes bildiğini söylüyo ! zaten insanlar bunu paylaşmaya buraya geliyo . sen niye geldin hacı ? -
kpss süreci hakkında fikriniz yok sanırım ilanları beklersin sınavlara girip mülakatlara girersin güvenlik soruşturması süreci süreç epey uzar kpss de hemen girilmiyor yani insanların alanı iyi yapması doğal oldukça kolay alan soruları vardı ayrıca kpss üzerinden kaç ay geçti insanlar sınava iyi hazırlanamaz mı
-
@oguzidane arkadasim yanlış anladın beni. Ben formun genelinden bahsettim yani herkes alanı çok iyi yaptığını söylüyor ama alan aşırı ayrıntı ezberdi onu kastetmeye çalıştım ben
-
O soru için yorum yapmadım genel olarak yaptım ben yorumumu
-
sınav tecrübeniz pek yok sanırım alanda hukukta biraz ezber vardı diğer sorular oldukça kolaydı millet sürekli sınavlara hazırlandığından sınavlara hazır yani genel kültür biraz seçiciydi onun dışında çok düşük kapamaz bu sınav zaten bu hafta içi açıklanır herkesin hakkında hayırlısı ama çok büyük mesele değil zaten gişeye girip asgari ücretle çalışmak için yarışıyoruz olmasa da olur insanların birbirini kırmasına değmez
-
İssizlik insanları patlamaya hazır birer barut haline getirmis
-
@fabercastell ben kimseyi kırmak istemedim kpss sürecini elbette biliyorum ama mesela 50 alan sorusu yapan birinin gişe de işi ne
-
@fabercastell arkadaşım ayrıca asgari ücretle çalışmıyorsun bir sene boyunca aldığın temettü prim felan derken ayda aldığın maas 2500 u geçer Bil istedim
-
İnşallah hepimizin hakkında hayirlisi olur ve gercekten ihtiyacı olan hakeden kazanir
-
gişede işi ilan gelmemiştir mülakakatta elenemiştir ihtiyacı vardır her şey insan için keskin çizgilere sahipsiniz yeni mezunsunuz herhalde gişeye girer yükselir akademik çalışmalara devam edecektir kadrosu gelirse istifa edecektir vs yükseliş imkanı var mı gişenin bende bunu sorayım
-
vallahi saat epey geç olmuş uykulu uykulu biraz garip yazmışım kusura bakmayın herkese iyi geceler
-
@fabercastell yok hocam 13 mezunuyum halkbankta ablamın bi arkadaşı çalışıyor gişe de başlamıştı şu an uzman yardımcısı yükselmeleri elbette var.ayrıca müdürlerin genelde gişede gelme kişiler olduğunu duymustum
-
hiç yoktan iyiymiş Allah herkesin hakkında hayırlısını versin