HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@fabercastell Çaktırma. Egosunu tatmin ediyorum. Şşşt.. Duymasın.
-
Arkadaşlar kpss ile alım yapan kurumlarda süreçler uzadıkça uzuyor.Bitmek bilmez güvenlik soruşturması,kurum içi hantal bürokrasi buna sebep oluyor.Sizce halkbankasında durum nasıl olur.Yine aylarca bekler miyiz yoksa işe başlama süreci daha mı hızlı ilerler.Geçmişte sınava giren arkadaşlar varsa bir aydınlatsın beni.
-
@luthor benimde merak ettiğim bu ya süreç ne kadar hızlı ilerler aslında çok kendimi buna da kaptırmak istemiyorum ama düşünüyorum da
-
Denizliden var mı?
-
@ddguy İnşallah hızlıdır.Sırf buna güvendiğim için uzmanlık denemedim.Artık sonuç beklemekten çok sıkıldım çünkü.
-
Halkbankın süreci o kadar uzun olmaz herşey yolunda giderse şubat iş başı olur
-
@muaccelalacaklı Geçmiş yıllarda kaç ayda tamamlandı tüm süreç bilgin var mı?
-
3 ay sürüyordu
-
@baran ben varım hocam sınav nasıl geçti bilmiyorum sorular çok muallak
-
@iibflii ben varım denizli yazdım ama pek umudum yok acikcasi
-
Hayrlisiyla bi aciklansaydi ay sonu dediklerine gore cuma mesai bitiminden sonra yayinlarlar sanirim .kaldi 2 gun
-
@kamuguy bu arada kars yazan var mi?
-
Halkbank’ta süreç çok uzamıyor. Sadece yazılı ve sözlü sınav sonuçlarının açıklanması biraz uzun sürüyor. Geçen sene sonuç açıklandı hemen eğitime çağırdılar eğitim bitince ertesi hafta işbaşı oldu
-
@ozlemm benim tanıdığım bi kaç kişi girdi onlarında kötü umarım puanlar düserde biraz şansımız olur..
-
19 Aralıkta açıklanır diyenler şimdi de şubatta iş başı diyor. Yahu biraz destekli atın da salladığınız anlaşılmasın.
-
@akkygsz ya sizin kafanız mi güzel ist üni ve halk ik ne dediyse onlar yazıldı inanmiyosan inanma ay sıkıldım ha bu ne siz arayın siz öğrenin o zaman
-
@iibflii valla benim tanıdığım 10 larca kişi girdi zaten girenlerin durumunu bildiğim için kendi sonucuma olumsuz bakıyorum. Öyle ki hiç bir soruya doğru mu yanlış mi bakmadım bile, ama sen umudunu kaybetme moral de bozma allahtan ümit kesilmez.
-
@mask haklısın kardeş:)
-
@AKKygsz Ben bana söyleneni burada bildiriyorum biraz sen uğraş en net bilgilere sen ulaş
-
Ben sürecin kısa süreceği fikrine katılıyorum.Ziraat katılımda kısa sürmüştü.