HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@muaccelalacaklı bence yığılma 57-65 arası olacak. şehir seçimi önemli her zamanki gibi. 65 puanla ankaraya yerleşemeyen belkide antalya yazsa yerleşecekti misal.
-
2014’ de bile mülakata kalabilmişken bu yıl bu hesaplamalarla 60 ı zor buluyorum ben anlamadım
-
Bana göre de 60 ve üzeri alanı çağırırlar. Aksi bir durum söz konusu olmazsa.
-
@cokgizliissiz aynen bende öyle 5560 arasınd kalıyor puanım 2014 te puan almak buna göre daha kolaydı
-
2014 sınavına göre her il beşer puan düşse ideal oranlar yakalanıyor gibi. Ankara 70,İstanbul 60,İzmir 70,Samsun 65 ,Eskişehir 66,Adana 65 gibi.
-
@mills öyle bir şey olmaz. -şayet 3 katına kadar olan kişiler arasında sonuncunun puanı 60+ olmazsa-
mülakata çağıralacak kişi sayısı belli olduğu için, doldurulana kadar düşer puan.Örnek: 750 kişi mülakata çağıralacaksa, önce 60+ alanları sıralarlar. 150. kişide biter. Kalan 600 kişi için kademeli 1 puan olarak düşürülür baraj. 59'a düşünce 200 kişi olur. 58'e düşürürler sonra 300 olur. 57 düşürürler 400 olur. 56'da 600 olur 55 'de 750. kişiyi bulurlar ve baraj 55'e düşürülmüş olur.
-Bilgilendirme için örnek verilmiştir. Bilmeyen arkadaşlar bilgi edinebilir. Goygoyların arasında bilgi verelim ki sonra laf işitmeyelim.-
-
@adam-smith :):)
-
@adam-smith geçen yıl uzman yardımcılığında dahi 52lere kadar düşen bir puan durumu vardı,bu yılki sınav daha tartışmaya açık olduğundan puanların yine 55lere kadar düşeceğini düşünüyorum,illerin kontenjanı belli olsaydı daha sağlıklı tahmin yapardık ama ne yazık ki onun da bilgisini paylaşmadılar
-
@cnsde illerin kontenjanı az çok belli aslında her şubede en az 1 kişi eksiktir
-
@cnsde 2016 Uzman yrd. İstanbul 52 ile kapattı işte en basit örnek. orada da 1000 uzman yardımcısı aldılar, min. 250si İstanbulaydı. Bu sınavın saçmalığıyla uzman yardımcılığı sınavının zorluğu birbirini dengelerse -ki %100 olmasa bile %70 dengeler bence- yine beklentim 52 olmasa bile 56-57 ile kapatacağı.
-
@muaccelalacaklı en az 1 kişi,maksimum kaç kişi belli mi hocam. ya da istanbul izmir ankara ile erzurum amasya eş değer mi olur kontenjan olarak. zaten bu farklılıklar belirsiz kılıyor puanları da
-
@adam-smith 1000 değil, 475 uzman yardımcısı alınmış. Daha garip o zaman. Türkiye geneli 475 uzman yardımcısı alınan ve bunun 100'ü İstanbula alındı desek, 100 kişiden sonuncusunun puanı 52ye düştüyse vay delikanlı gönlüm vay
-
Sizce neden 2014te istanbul düşük kapattı arz çok belki ama taleıp dahada çok Ankaradan farkı nedir
-
@muaccelalacaklı Aklı başında insanlar ve kpss'de dereceye oynayan tayfa İstanbula gidip rezillik çekmek istemiyor da ondan olabilir. Kendini ankaraya atıp, bakanlıkları deneyecekleri için düzeni şimdiden kuralım diye düşünüyor olabilirler.
-
@mills cok emin yaziyosun nerden biliyosun benim bir sey yapmadigimi burda gelip insanlara hava atma yok yuksek yapiyorum yok arastirma gorevlisi olcam diye bizde biliyoruz 2 3yildir surecin icindeyiz baski hissetmemk falan bunlar hikaye her iibfli meslegimiz olmadigindan dolayi ise girene kadar baski hisseder bende sana basarilar dilerim fazl uzatmayalim
-
@adam-smith Hocam o sınavda%50 barajına takılan 60-70li puan alan var o yüzd en mukayese etmek anlamsız
-
@adam-smith geçen sene 475 uzman yardımcısının 300 civarı İstanbul'a alındı
-
@raki Evet haklısın hocam alan ve gkgy çok iyi olmasına rağmen ingilizceye takılan çok kişi vardı o sınavda
-
@raki evet farkındayım, o zaman 65le falan kapatır istanbul
-
@zenginmemur ben burda kimseye hava atma niyetinde değilim kardeşim. Herkes kendi hayatını yaşar.