HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@iibflii Adem kılıç guy sorularına bakıyorum bi haftadır. Bazı sorular birebir aynı diyebilirim. Ama bazıları ışte Yani geri kalanlar rastgele hazırlanmış gibi. Ordan burdan alakasız sorular. Hadi sorular alakasız neyse geçelim onu. Ama şıklar da tutarsız el insaf..
-
İşin kötü tarafı hatalı sorular nasıl sayılacak onu bile bilmiyoruz. 59 da kalsak bu hatalı sorular yüzünden gümbürtüye gidecez valla.
-
@mask en son yapılan sınava bakın tüm sistemin değiştiğini göreceksiniz. 20 dakikada sınav bitirmek yok artık soru ezberlemek de yok.
-
@cokgizliissiz Son yapılan mayıs 2017 sınavından haberdarım. Ezberi iyi olanın kazanması işimize geliyordu Ama o da kalktı ortadan artik evet. Tesellim, en azından guy sınavlarının çerçevesi belli. Çalışan adam yine yapar. Sisteme bakmaz bu iş. Yani iü nün uzaydan gelen sorularına benzer sorulmuyor guy da
-
@lewis şahsen çok üzülürüm o şekilde sınırda kalırsam. Halkbankta olamayışıma değil, bu kadar çalışmış ve bekletilmisten kaybetme sebebimin trajikomikligine üzülürüm.
-
Arkadaşlar az önce ik yı aradım 17.30 a kadar bekleyin dediler. Açıklamazsa pazartesi kesin açıklanacakmis. Artık yalan mi soyluyorlar dogru mu onu kestiremiyorum.
-
Yok abi ya pazartesi tatil bunlar da bizimle dalga geçiyorlar.
-
@mills demekki ptesi tatil olduğunu unuttular salı kesin açıklanır bugün açıklanmazsa
-
Büssürü yanlışın var galiba..kazanamadiysam bile bugun öğrenmek istiyorum. Inşallah aciklanir
-
Olayı " bugün git yarın gel" e çevirdiler ya.Bır tık' a bakar aciklamalari, her ne sebeple olursa olsun gün vermeyin yada sorunlar uydurmayin..
-
Bir yerleri arayıp soran soruşturan, bizlere bilgi sağlayan arkadaşlar. Supersiniz ya. Çok teşekkürler.
-
@mills Aynı işte 45 dk. 9 da binmiş ol anca gelirsin okula
-
Bir sinavin ne zaman aciklanacagi nasil belli olmaz ya gunlerdir burda perisan oldu insanlar aciklanacaksa bugun evet aciklanacak desinler aciklanmayacaksa aciklamiyoruz arayip durmayin desinler telefon elimde zirt pirt bakmaktan usandim biktim.
-
Sınavın ne zaman açıklanacağı belli. Sadece belli olmayan bizim bu tarihi bilmediğimiz Söyleseniz ölürsünüz sanki. Bugün açıklanacak bence içimden bir his öyle diyor
-
BU AKSAM 20:00 TWITTER ETKINLIGI VAR ARKADASLAR LUTFEN KATILIM GOSTERELIM!!! YETER ARTIK BIZIMLE DALGA GECIYORLARRR!! BU VERILEN KADROLARIN HALI NE
-
@adam-smith Bence açıklanmayacak
-
@mask Mülakat başlangıç tarihi 15 Ocak
-
@adam-smith Bir şeyleri yetistiremediler belli ki
-
@mask Ya da bir sebepten ötürü bekletiliyor, yetişmeme olasılığı daha düşük bana göre. Sonuçlar çoktan bellidir
-
Bence A kitapçığının ingilizce bölümünde olmayan iki soru nedeniyle daha açıklanmıyor onunla ilgili bence bugün de açıklanmaz ocağın ilk haftasi