HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Aslında ulkenin durumu bankanın sınavını açıklamamasindan daha kotu.o yüzden ben hiç takmıyorum açıklanmamasini sadecw ileride evlatlarımıza nasıl bir Türkiye bırakıyoruz onu düşünüyorum bu daha kötü
-
Arkadaslar hangi numarayi ariyoruz?
-
insanlar sürekli her sınavda ve başvuruda, bu tarz uzamalardan bıktığı için, aslında fazla süre geçmese de büyük problem oluyor bu gençleri artık bazılarının görmesi lazım
-
@adbc123 0216 503 51 71
-
@adbc123 size ne dediler hocam
-
bende aradım arkadaslar sımdı bu hafta acıklnıcak dıyorlar bende cuma aramıstık salı gunu kesın acıklanır demıssıtınız dedım yetıstıremedık dedı ık
-
@snm0909 bugünden de umudumuzu kesiyoruz o zaman.
-
@ori bende ayni seyi dusunuyorum..
-
@snm0909 cuma yetişmesini düşünülen şey bi sonraki iş günü tamamlanması lazım mantıken. Ama adamların hiçbir şeyi mantıklı değil ki abi.
-
Bugün de yok anlaşılan
-
yaptıkları hiç hoş değil.
-
Gerçekteen anlamıyorumm pess!
-
Genelde internet sitesini takip edin dedikleri gun aciklaniyor. Gecen seneki uzmanlikta da boyle oldu, uzadi, uzadi aciklandigi gun takip edin demislerdi sanki. Ben bugun aciklanir diye dusunuyorum ins
-
@kayseri6638 bugun ve yarin aciklanmayacagi nerden cikti arkadasim
-
bencede bugün açıklancak niye cumaya kadar beklesinler ki
-
buradan konuşmakla olmuyor bi tweet atın dedik 2 kişi atmış
-
Bence bu işin içinde bi iş var yoksa açıklanırdı şimdiye Yeteri başarı sağlanamamış olabilir onun üzerine yoğunlaşmış olabilirler
-
@raki yeterli başarı sağlanamaması gibi bir durum olamaz her ilden 60ı geçen yeterli sayı elbette sağlanmıştır aslında 1 ay beklenen bir süreydi ama artık nedense 19 aralık, ay sonu gibi verilen sürpriz tarihler bizi böyle yaptı bu arada bende 60ı geçemeyebilirim
-
@muaccelalacaklı hocam belki saglanamamis olabilir 81 il var 60000 başvuru var bunun icnde uzmanlık vs başvuranlar var enterasan bi sistem oldu sanki belki de saglanamadi
-
@muaccelalacaklı Hocam yeterli başarının sağlanıp sağlanmayacanı biz bilmediyiz bu sadece bi tahmin bu sınavı sadece Servis sınavı olarak düşünmeyın uzmanlık iç kontrol Vs belki Onlarda başarı sıkıntısı olmuş olabilir