HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Bu hafta dananın kuyruğu kopacak Cuma'ya kadar yolu var
-
@chirclee vallaha hocam ya bekledikçe sınav soruları aklıma geliyor ne yapmıştım ben bunu falan diye kafam patlıyor
-
Acıklanmadan yarım saat once arasak gene yetişmedi der bunlar hicbir zaman bugun acıklıcaz demezler veya kesin konusmazlar
-
@giewsun, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
buradan konuşmakla olmuyor bi tweet atın dedik 2 kişi atmış
-
Şaka gibi bu günü de bitirdik insAllah kazanırız da beklediğimize değer
-
Halkbank ik yı aradım. Bu hafta açıklanacak. Bugün de açıklanabilir dedi. Siteyi takip etmemi söyledi.
-
Bu sabah bende arayıp konuştum. En son kapatırken o zaman bugün açıklanmayacak diyebilir miyiz dedim, hayır bugun aciklanabilir dedi. Tabi aciklanmayadabilir. Yani kafam allak bullak hep bi beklenti. Koskoca banka resmi bir tarih veremedi 2 ay deseydi biz yine razi olup beklerdik.
-
takip edin arkadaşlar ne olacagi belli olmaz
-
@ceterisparibus bnde öyle dedim bari hiç bir şey söylemeseydiniz biz yine beklerdik alıştık nasılsa dedim. Halinizden anlıyoruz lakin üniversite ile taban puan sıralaması yapıyoruz il çok olduğu için böyle oldu. Biz de aynı süreçten geçtik üzgünüm sizin adınıza dedi.
-
Şimdi aradım bu hafta içinde açıklanacak bugün için bana bir şey söylemedi siteyi takip edin dedi
-
@secret acaba düşüyor mu taban puanlar
-
@mrvstk düşmesini temenni ederim. Hayırlı sonuçlar alalım da gerisi hallolur. Sonuçta hangi il kaç kişi alacak kimler hangi sınava girdi.. hiç bir şey belli değil
-
@secret Taban puan sıralaması mı.Bak bu ilgi çekici
-
Midemin üstünde kalbimin altında bisey var resmen boğuluyorum ya ben bu naısl ni duygu guy da bile böyle olmadım
-
@maliyeci07 ik da çalışanların hepsinin uzman yardımcısı olduğunu söyledi. Ve hepimiz de uğraşıyoruz dedi. Başta başından savmak ister gibiydi. Ama bende dedim halimizden anlayın insanlar zor durumda neden gün verdiniz niye ay sonu dediniz. Bu hafta dersiniz açıklanmaz dedim. O da bu bilgiyi verdi siteyi takip et dedi . Bildiğim bu
-
Hepiniz için hayırlısı olsun arkadaşlar. Umarım hepiniz güzel sonuçlar alırsınız. Bu saatten sonra dua edelim.
-
yalnız bu kadar beklemenin sonunda kazanamazsak yıkımı da büyük olur, kendimize dikkat etmemiz lazım..
-
@ddguy ben ise bir guy sinav sonuclarini beklerken boyle oldum bir de şimdi. Tek istegim gercekten emek verip guzel haberlere ihtiyaci olan herkesin ben de dahil su sinavdan iyi sonuclar alip husranla karsilasmamasi.
-
@ceterisparibus amin hocam hepimiz kazandık yazarız şuraya beklemek aşırı yorucu
-
@secret Bende 60'ın altında kapatacak iller olduğu hissini uyandırdı.İşin uzaması da bu hissi arttırıyor.