HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Mesaj değişikliği sadece bizim yetkimizde dostlar. Arkadaş Açıklanmadı diyerek sizin algınızı kullanmış ve kendince epey komik bir tablo ortaya çıkarmış. Biz de hayatına biraz daha renk kattık.
-
@haytanınbiri açıklandı yazdı biri bende sinir oldum dalga geçmeyin herkes stresli zaten
-
@paretowilfredo Ne kadarda mizahşör bi admin
-
@Muaccelalacaklı hahhahahahha
-
@paretowilfredo hocam önce "açıklandı herkese hayırlı uğurlu olsun yazdı" sonra sildi "açıklanmadı "yazdı
-
@fabercastell değiştirdi mi değiştirmedi mi anlayamadım. Neyse zaten banlanmış. Hayırlı forumlar ve sonuçlar dilerim.
-
@paretowilfredo yok ya biz körüz şizofreniz.
-
@nikola-tersla yöneticiler değiştirmiş olabilir. Bilemedim. Neyse zaten.
-
@paretowilfredo o değiştirmedi belki fakat sen degistirmis olabilirsin çünkü daha sonra girenler aciklandi yazisini gordukten sonra inanıp forumum gidisatini degistirecek mesajlar yazabilecdgiginden dolayı boyle bir sey yapmis olabilirsin. Bu hareketine saygi duyarim. Fakat arkadaslar degistirmedi sadece boyle kendince saka yapmis demen bizi aptal durumuna düşürür hele ki o mesaji görenleri...
-
@mills Şöyle söyleyeyim dostum, ben ilk anda o mesajı görsem değiştirmek yerine direkt olarak yollardım arkadaşı. Gördüğüm anda hiçbir değişiklik yapmadan yolladım nitekim. Başka bir yönetici dostumuz değişiklik yapmış ise onu bilemem. Bende durum böyle
-
@paretowilfredo anlayisin ve açıklaman icin tesekkur ediyorum dostum.
-
@paretowilfredo hocam nasılsın guy dan sonra bu sayfada olmak çok değişik geldi dua et de kazanalim şu sınavı
-
@ddguy Güzel insan. Seni her gördüğümde dua ediyorum senin için. İnşallah güzel haberlerin için takipçiyim. Tez zamanda hayırlı haberlerin üzerine konuşmak dileği ile.
-
halkbank duyurular sayfasını yenilemekten f5 tuşu aşındı
-
Sinav sonuclari halkbank.istanbul.edu.tr den aciklanacak diye biliyorum @Muaccelalacaklı
-
@girift umarım diğer konularda olduğu gibi bu da gelişigüzel yapılan açıklamalardan biridir
-
@paretowilfredo amin Allah razı olsun kolay gelsin hocam
-
@mills duyurularda bildirirler herhalde sonuçlar açıklandı diye
-
@muaccelalacaklı aynen tekrar tekrar giris yapmak yoruyo ordan da gorunur herhalde
-
Daha onceki sinav sonuçlarına baktim ever ordan bildiriyorlar. Örnegin daha once gazi sinavi yapmis. Halkbank duyurular kisminda belirtmis fakat bir link vermis oradan da gazinin sayfasina yonlendiriyor. Bu da boyle olur heralde