HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@raki kesinlikle katılıyorum; İzmir Ankara hariç 65 i aşan olmaz. Diğer illerin çoğu 57-65 bandında olucağını düşünüyorum. En düşük İstanbul kapatır.
-
Arkadaşlar ben mail attim. Daha önce attigimda dönmüşlerdi. Donus yapar yapmaz sizlere yazacagim.
-
Şimdi aradım salı demiştik ama bugune yetişmedi bu hafta içinde açıklanıcak ama gün veremiyorum dedi. Bugun açıklanmıycak yani dedim evet maalesef dedi.
-
@yasar1905 ciddi misin dostum.
-
5 ocak ya da 8 ocak'da açıklanır. bu kadar beklemelerinin sebebi tam 1 ayı doldurmak istemeleri. yetişmedi falan hikaye ya. ne yetişmedi allah aşkına. optik okuyucu okuyor zaten kağıtları. sonuçlar bu zamana kadar çoktan belli olmuştur. yetişmeyen nedir? düşür barajı, sıralamaya göre devam et işte. bu kadar zor olan bir şey yok aslında. eğer zamanını bekliyorlarsa son sınavlarını incelediğimizde 28-29.günde falan açıklıyorlar. o da ya 5 ocak ya da 8 ocak pazartesi(en geç) açıklanır bence.
-
@mills evet kardeşim maalesef
-
@adam-smith bi cinslik terslik olmasın sonuçlarda da bi kaç gün daha bekleriz ne de olsa bekledik bu kadar alıştı bünye..
-
Mesele geç açıklanması değil gün verip insanı beklentiye sokuyorlar sonrada yetişmedi falan bu işin sorumlusu maillere kafadan cevap yazanlardır bu kadar insanı beklentiye soktular
-
@giewsun, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
buradan konuşmakla olmuyor bi tweet atın dedik 2 kişi atmış
-
@ümit cevap yazanlar da büyük bi ihtimal birbirlerinden habersiz kafalarına göre cevap yazıyorlar.
-
@raki Hocam benim tahminim servis içindi elbette uzmanlıkta yüzde elli barajını 60 barajını geçemeyenler vardır onlara bi değişiklik olabilir ama dediğim gibi hepsi tahmin sonuçta bekleyecez görecez
-
@adam-smith 5 ocak ya da 8 ocak ta açıklanır. sebebi 1 ayı doldurmak istemeleri vb. kardeş bu yorumları nasıl yapabiliyorsun? bir şey biliyorsan söylersin. böyle tahmin yürütülmez
-
Kırıcı olmayın arkadaşlar. Er ya da geç açıklanacak bu sınav. Kimileri sevinecek kimileri üzülecek. Bi salın ya. Her gün siz kendinizi beklentiye sokmayın.
-
Planli programlı bir işimiz yok, her şey bir sinav takvimi dahilinde olmalı, açıklama tarihi, mülakat ve hatta işe başlama tarihleri sınav ilanıyla birlikte duyurmalıydı..
-
Arkadaslar Istanbul uniyle iletisime gecen oldumu
-
60 barajı gerekliligi nerede yazıyor ki arkadaşlar ?
-
60 bin kişinin umutları,heyecanı o haysiyetsiz ik tayfasının umurunda bile değil arkadaşlar. Söyledikleri yalanlar artık beni fazla sinirlendirmiyor.
-
Arladaslar aradim düzgünce üstüne basa basa sordum. Bu hafta içi açıklanması planlaniyor kesin bir gün veremiyoruz dediler. Anlayacaginiz bu hafta da olabilir 3 hafta sonra da olabilir miş
-
Benim içimden hala bugün geçiyor zira gün daha bitmedi.
-
İnanır mısınız gece belki dörtte falan uyuyabildim. Düşünmekten artık gına geldi. Olmadıysa oturup kpss çalışcam ha açıklandı ha açıklanacak diye çalışamıyo da insan. Allah hepimize sabır versin.