HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@bianconeri Servis hocam benim, sorular farklı mı oluyor bilmiyorum. İngilizce bu kadar basit miydi uzmanlıkta da?
-
@meltem_90 arkadaşım doğru mu ya. Mevzu çok uzadı acaba puanlar falan nasıl ki. Bi duyum yok muuuu
-
@murat3 yok hocam yani benim ingilizce a düzeyi.Dikkatli çözmeyen biri aşırı patlardı.Çok net dikkat istiyordu ekonomi paragrafları vs çok sayısal verilerdi.Yds 70 üzeri alan 25 doğru yapar 90 üstü alan 35 üstünü görür cinsten bir sınavdı.
-
Vakıfbank için temeli olmayan arkadaşlar boşuna masraf yapmayin derim. Hem az kişi alınacak hem ingilizce zor hemde alan kpss ayarında. Üstüne ingilizce barajı yüksek.
-
@lewis ydssi kaç olan girmeli hocam. ben ilk defa giricem alanı bitirmiş olurum sınava kadar gkgy dahil
-
@zeyno5454 barajin dustugunu de duymustum
-
@meltem_90 uzmanlıkta baraj düşerse ben oturup ağlarım bence düşmemiştir 510 kişi çıkar 20 doğru üzerinde inş
-
@bianconeri hangisi oldugunu bilmiyorum hocam ama barajla alakali gorusmeler olmus diye biliyorum
-
@bianconeri Anladım hocam iyi ki girmemişim o zaman. Yds deneyimim yok, ingilizcem de orta-ileri falan, servis görevlisi için sordukları İngilizce soruları basitti demek görseniz gülerdiniz
-
@murat3 hocam uzmanlıkta eleyici olduğu için ucu açık bırakmışlar yani 20 doğru yapanlar çıksın 600 kişi filan diye yapmışlar gibiydi tam uzmanlığa giren hiç göremiyorum hiç biryerde ama ya şansa barajı geçip mülakata kalıcam gibi hissediyorum
-
@meltem_90 Baraj tamamen mi düşmüş yoksa birkaç il için mi aşağıya çekmişler?
-
@jamiryoo önce yazıyım empati diyene ben de sonuçları bekliyırum..olanı yazmak şeytan taşlama mpduna geçmeye gerekli kılmaz...
-
@bianconeri İnşallah hocam hakkımızda hayırlısı, alanı da hallettiyseniz bir dahaki denemenizde zaten başarılı olursunuz.
-
@refik-soydam tmm
-
@pokerface hic bilmiyorum sadece baraj icin kurul karari fln beklenmis onu biliyorum
-
@giewsun yazının başını da okumadın 19. Aralık ve devami işleyişi saçmalık gibi tabir söz könusu saçma süreç içindi.....okumanıza da gerek yok...nasılsa yokmuş gibi rahatça yazıyorsunuz...
-
Oyle duydum ama supheliyim umarim haftaya kalmaz
-
baraj duyumu servisle alakalı olmayadabilir belki uzmanlık içindir.
-
açıklandıııııııı
-
@refik-soydam, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@giewsun yazının başını da okumadın 19. Aralık ve devami işleyişi saçmalık gibi tabir söz könusu saçma süreç içindi.....okumanıza da gerek yok...nasılsa yokmuş gibi rahatça yazıyorsunuz...
ama sen benim 2 cümlemi okumadın herhalde. 19 aralıkla alakalı bir şey yazmadım. bana savunma yapmak, bankayı korumak durumunda değilsin. bankanın programından, sürecin işleyişinden bahsetmişsin. tekrar yazıyorum. mail attık aralık sonu diye tarih verdiler. aralık sonu ocak ilk haftasına sarktı dediler. sonra...ben kime ne anlatıyorum ki kendimi yoruyorum. kardeş kusura bakma ya biz bankanın programını bilemedik .