HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@murat3 rica ederim siz nasıl bekliyorsunuz alan gkgy ingilizce falan
-
Eğer vakıfbank sınavına başvurmak için bu sınavın sonucunu bekliyorsanız hata ediyorsunuz. Mülakata kaldınız diyelim kazanma garantiniz var mı? Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın. En azından halkbank olmazsa belki vakıfbank olur. Onu da geçtim halkbankı kazandınız diyelim beğenmezseniz oldu ki kazandınız vakıfbanka geçersiniz. Hepimiz stresli olarak bekliyoruz ancak hedef sayınızı daraltmayın A olmazsa B olur.
-
@muaccelalacaklı, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@bianconeri hocam neden salı?
geçen sene siteden takip ettim 5 kasım girmişler 7 aralık açıklamışlar. ve genel süreç tam 3 ay sürmüş.
Bizde ise yarın 32.gün olucak ve 3 ay dolmuş olucak ama sınav başvuru süresi 4 gün yanlıs hatırlamıyorsam uzatılmıştı oda salıya tekabül ediyor.Bürokratik süreçler olabiliyor bakalım ya yarın ya salı
-
@ahmetşen
Gy, ingilizce sıkıntı yok da, yeni mezunum o yüzden alan bilgim yok dersler dışında. Yine de yaptım bir şeyler, gk sürpriz olacak ama 60 üstü alırım diye tahmin ediyorum bakalım. -
@murat3 senle ben birebir aynıyız bende yenı mezun alana şuan girsem 70 de 65 görürdüm ama sürecin çok başında girdim onun için 40 anca gelir.
ing de 38-39 yada full çıkabilir 1 soruda çok tereddütteydim:D
benimde işin aksine gk iyi geçti gy de gelir bişeler
-
@bianconeri nereyi yazdiniZ
-
@murat3 inşallah mülakat yüzü görürüz
-
@duranvarlık uzmanlık başvurdum hocam ben servis değil.
-
İcerden birinden bugun bir iki saat icerisinde aciklanacagini ogrendim umarim bu son duyum olur ve aksilik cikmaz insallah
-
@meltem_90 inşallah ama yarın 18:00 diyip susuyorum
-
En gec yarin olsun da ben baska bi sey istemiyorum
-
@bianconeri Aynen ben de 35-40 falan bekliyorum. Gy kolaydı aslında sizde bir terslik var o gk nasıl iyi geçti? İng ben de aynı şekilde birkaç sorudan emin değilim.
-
@ahmetşen İnşallah hocam
-
@meltem_90 kimden aldınız hocam duyumu uzman falanmıydı?
-
@meltem_90 Hocam ne kadar içerden
-
@murat3 hocam uzmanlık mı sizin servis mi? uzmanlıkta mat 1 soru zordu onu kacırdım türkçe 2 soru celdiriciydi onlar gitmiştir. coğrafya kültür fulldür ama tarih aşırı kasmışlardı ondan kaçmıştır baya
-
@meltem_90 banka calisani bilmezzz arkadaslar ya
-
Sadece bana bilgi verdi uzman servis gorevlisi fln degil umarim dogrudur
-
@meltem_90 benim yakin arkadasim uzman o biz nerden bilcez ik bilir dedi.
-
@meltem_90 çok mu gizemli birisi