HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Bu sınav sürecini yöneten birileri bir şekilde bu mesajı okursa görsün bilsin diye yazıyorum. Bir haltı beceremediniz bir aydan fazla süredir. Yapamıyorsanız bırakın en azından hak eden başkalarına yer açılır. Bu kadar beceriksizce yönetilen, muğlak bir süreç olamaz.
-
@ümit Şaka yaptım dostum herkes stresli , biraz olsun rahatlayın istedim alınma sakın
-
Bence süreci böyle saçma bir duruma sokan şey bürokrasi. Bir hocam bürokrasi ve kalite birbirini sevmez demişti zamanında. Maalesef işlerim bu kadar yavaş, etkisiz, kalitesiz olmasının sebebi bürokrasi...
-
Liyakata dayalı bi sonuç olur inşallah sürecin bu kadar uzaması düşündürmüyor değil
-
@murat3 sonuçlar belli zaten sistemde olduğunu gören gördü. elbette birilerinin onayında sadece. ist üniversitesini artık suçlamak gereksiz sorumlu bankadır. inşallah tek isteğim şu anda birilerinin hakkı yenmemesidir
-
@raki Yazılı sınavda birşey olmaz hocam.O dediğin mülakatta olur daha dur.
-
@agamemnon İstanbul Üniversitesi ile ilgili bir şey söylemedim zaten onların görevi belliydi ve muhtemelen tamamlayalı çok oldu, gerçi eksik sorular falan vardı onu da beceremediler orası ayrı. (Eksik soruların sebebi İÜ diye düşünüyorum.) Bürokrasiden kastım Halkbank içerisinde muhtemelen hiyerarşik olarak kontrol edip onaylıyor falan. En alttan en üste kadar gider, sonra tekrar en alta gelir sonuçlar ve yayınlarlar.
-
@leonarda-vinci bankada calisan ne bilcek ya
-
Sınav sonuçları sadece ve sadece personel müdürlüğünce duyrulur bankaya girip girmeyeceği belli olmayan kişilerin isimler personel müdürlüğü dışında hiç bir birimçe onay, uygunluk almaz...geçikme durumu konusunda ise geçmişin ortalamasına bakıldığında aynı zamanlarda açıklanacaği görülmektedir... 19.unda açıklanacak vs saçma idi..bu kadar kadrolu ilanlarda geçmişte n sürede açıklandı ise aynı sürede açıklanacaktır...kimse heyecanlı bekleyişte farklı senaryo kurgulamamalıdır, keza zarar kişi kendine eder 32 gün ise 3 aşağı 5 yukarı yine aynı sürede açıklanır...gerek bankanın işleyiş programı gerek mevcut personel işlemleri..banka bu iş için çizdiği programı harfiyen uygular ister bir günde okunsuz 32 günse o gün bekler...çünkü mülakat komisyonları da banka çalişan belli bir de üst düzey...herkesin programına uygun davranıkmalı...artı talip olunan banka fetö olayları nedeniyle göz önünde arşiv incelemesini edecek tek bakanlık var içişleri her kamu ilintili sınav oraya bildirilir oradan da uygun program alınır...twet kampanyalarını vs okudum...gerek yok bu işlere herşey önceden belirlenmiş programa uygun işletilecek...bir ayağı bozsan diğerini daha fazla uzatacaksın....ben dahil herkes kendine yorumluyor ve istiyor lakin diğer taraftan da bakmak gerek...kimse kimseyi zevk olsun diye bekletmez...he bekletir düşüncesinde olan yada oradan buradan sıkıştıranlar da karşı tarafça hoş karşılanmaz (tehdit babında yazmadım aaa bu yine burada şurasını yanlış yazmış yada mülakat geç kaldın arama konusunda atlarlar vs....yaşanmışlıkla yazıyorum kimse suçlamıyorum ben gözlemlediklerimi yazıom) ortalama açıklanma süresi artı 5 gün geçmeden çok geç kaldılar düşüncesinde olup kişiler kendini harap etmesin bazen okuyom nerede ise klinik vaka olacak cümleler (duygular samimi yazıldı ise) evet işsizlikten çok zor durumda kişiler ama program dışında açıklama olmayacaği için kendimizi parçalamanın manası yok...kısmetten ötesi olmayacak, bu işin mülakatı da onun beklemesi de olacak...zor süreçler ve diğer sınavlar arti bunun mülakatı için hazırlanmak zorundayız bunun için gerekli zaman kaybı yaptık yazılı bitti..yarın öbürgün ...kimisi için süreç bitecek kimisi için devam edecek devam edenler içinde bi yerde bitecek...ben kendime soruyorum burası merkezli zaman mı kaybedeyim iktisatta vb bi dersde bir ünite mi bitireyim...olmuyor önyargısı ilk zamanlar vardı yıkıluyor, yapabiliyor yapabilir herkes...umarım emek ve emeği yansıtabilme ile orantılı sonuçlanır süreçler...allah herkesin yar ve yardımcısı olsun...
-
@msd sürecin olumlu sonuçlanırda yoğun olan bir şubeye düşersen esik personel, iş yoğunluğu, iç kontrol, teftiş, bitmeyen maaş ödemeleri, biri bitip yenisi başlayan ödeme süreçleri, arşiv derken bazen 11-11,5 işten çıkıp tekrardan ayni sürecin döngüsünü yaşarsan neden en son tercihin banka olsun dediklerini anımsarsın bunu banka kötüdür demek için yazmıyorum işleyiş bu şekildedir ve yazdiğin iş temposu ayin çok büyük bir çoğunluğu bu şekilde devam etmektedir ha önceden çoğu sube özellikle yoğun olanlar iş yükleri fazla olan subelerde mesai saatleri uzuyabiliyordu artık 11-11,5 da işten çıkıp 12-12,5 da eve varıp ertesi gün yeniden 9da iş başı yapan sube belki kalmamıştır ama iş temposu ayni şekildedir.
bir kaç sayfa önce bekleme süreleri ile ilgili bişeyler yazmıştım sınav ve mülakat açıklama süreleri 1aydan önce olmaz arkadaşlar bu süre hep böyleydi sizin süreçte ayni şekilde olacak gibi gözüküyor. -
@gerilerdengelen bu kadar artan şube sayısından sonra ben 12 leri bulan istisna hariç çalişma kulağıma pek gelmedi lakin 10 12 saat günlük çalişma moduna hazırşıklı olmak gerekir...operasyon kısmı para ilişkisi olduğu için ana kasa bağlanana kadar çıkılmaz bu bekleme zamanında geçikmiş ödemesi olanlar aranır hesaplanir atm para çekim excell çalişması dahi yapılabilir...her türlü işlemlere hazır olmak gerek artı ilk zamnlar oyalanmak için girişilen bu işler zamanla zorunluluk halini alir....şubeden şubeye elbette değişebiliyor... ben 20.00 demeden çıkmayan şubelere epey şahit oldum kasa 18.30 da bağlansa da...
-
@refik-soydam aynen doğrudur ben işin içindeyim başımdan geçenleri söylüyorum artik pek kalmadi 11-12lere kadar çalışmak ama hala olan subeler vardir diyorum işe ilk başladiğimda 11-11,5 da çıkıtığım çok olmuştu 8,5-9 normal sayilirdi yoğun birgünden sonra 11-12 de çık 12-1 de eve var 9da tekrar gel ama iş yükü yine aynidir şu zamana kadar değişmedi yoğun olan yerler için diyorum bunu
-
@gerilerdengelen operasyon harici görevlerde durum nasıl peki?
-
@kontrolluinsan önceden pazarlamada pek o kadar satış baskısı yoktu ama her yerin kendine göre sıkıntıları vardir tabi ama son 1 sene içinde pazarlamada hedefler artti satiş baskısı artti operasyonda ise bitmeyen iş yükü var, siz ilk olarak gişede başlayacağınız için sizinde tek sorununuz müşteri ile sürekli yüz yüze olmak olacak demek istediğim sudur ki çevrenizde ailenizde ya da arkadaşlarınızda bankada çalışan mutlaka vardir onlari dinleyin görüşlerini dikkate alın söyle birşey var bankaya başlayan kişilerin çoğu belirli bir süre sonra istifa eder ya bu iş gerçekten bana göre değil der ya da ayni maasta (hiçbir zaman maası artmayacaktir, bankada kalsa ünvan falan yükseldimi aldiği maas artar) ya da maasından biraz fazla veren bir yer buldumu istifa eder. bu bütün bankalarda hemen hemen böyledir ve sizdende çok büyük bir çoğunluk istifa edecektir ya iş bana göre değil deyip ya da başka bir iş bulup bizi gibi başka sansi olmayanlarda ya saçlarini döker ya kurdeşen çıkararır ya da mide rahatsızlıklariyla hayatina devam eder böyledir
-
Resmen günleri eskittik, al yine persembe ve yarin yine cuma.Sonra yine pazartesi blaa bla blaa Her konuda mi boyleler yoksa bu sinava özel mi bu tavirlar anlamadim.kahvalti yapmadan telefona sarilmaktan biktim.Yoruldu burdaki herkes yoruldu, yorum yapmaktan ve yorumlari okumaktan.
-
Arkadaslar #halkbank #halkisterhalkbankyapar etiketleriyle tivit atmaya basliyorum ben. Siz de yardimci olun da bu hafta bitsin bu iskence
-
@alinail 2021 e nasıl erteledi ustad
-
Kısmetimizde varsa olur stressiz iş yorulmadan ekmek yok bunu en iyi işsiz arkadaşlarım bilir istifa eden arkadaşların demek ki daha iyi planları, imkanları varmış
-
Arkadaslar dersanemdeki hocalar telefon konusmalari, sosyal medya hesaplarindaki hareketler icin cok dikkatli olun konustugunuz yazdiginiz her sey kayit altinda diyorlar. Siz dogru oldugunu dusunuyor musunuz? İnsan yanlis bi sey demese bile korkuyor sorguluyor kendini
-
@meltem_90 telefon konuşmaları o anda dinlenebilir ve bunun içinde mahkeme kararının olması gerekir yani geçmişe etkili olarak dinlenemez. Ancak sosyal medya hesaplarınız adı üzerinde sosyal bir mecra olduğu için işe alım gibi süreçlerde incelenebilir suç teşkil edebilecek herhangi bir paylaşımınız vs yoksa korkmayın bence