HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaslar tebrik ediyorum Allah yolumuzu acik etsin insallah mulakatta da hayirli haberlerimizi yazariz simdi mulakat ne zaman olacak surec nasil olacak bunlari sonra mi duyurucaklar
-
Mulakata nasil ve nerden hazirlanmayi dusunuyorsunuz arkadaslar
-
@merhuume bir arkadasin elinde sentez diye bir kitap vardi oradan calisirim diyordu mulakat icin
-
Arkadaşlar ben şubatta askere gitmek için tecil bozdurmuştum ve haftaya askerlik yerim belli olacak. Halkbankası mülakatına gireceğim. Askerliği tecil etme şansım var mı bu konuda bilgisi olan var mı?
-
@cigdem ben o kitaba netten baktımda genel olarak a grubu konuları var içinde . fakat merak ettiğim şey şu ki mülakatta a grubu konularından mı sorarlar yoksa tepki ölçmeye yönelik olarak genel şeylerden mi ?
-
İstanbul için servis görevlisi maaşı ne kadar arkadaşlar bilen varmı
-
@gonzaloluca en az 3 syfda bir bu konu konusuldu gecmisi incelerseniz.biktik bu sorudanda
-
Mülakata kalan arkadaşları tebrik ederim, umarım en yakın zamanda aramızda olursunuz
Gümüşhane ve Trabzon yazmış olanlar bana ulaşabilir mi?
-
@duranvarlık eyvallah hocam
-
Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı olsun öncelikle ben de Sinop için mülakata kaldım , acaba Sinop için mülakata kalan başka var mı aramızda ?
-
Arkadaslar illerin taban puani olan listeye nerden ulasabilirim
-
@maliyeci1 hocam benim de İzmir mülakata kaldım çok şükür sizin kaç puan
-
@duranvarlık alt tarafta taban puanları diye bi kutucuk var oradan görebilirsiniz
-
@duranvarlık Hem halkbank.com.tr duyurulardan hem de ist halkbank sonuç sayfasından ulaşabilirsin hocam.
-
@caglartugba 66 puanla kaldım hocam sız kac puanla kaldınz
-
arkadaşlar,yaşadığımız şehirden farklı bir şehir tercih ettiğimizde mülakattan önce ikametgahı değiştirmemiz mi gerekiyor? yoksa mülakat olumlu olursa mı aldıracağız?
-
@maliyeci1 benim 63 hocam tebrik ederim inşallah mülakatta hakkımızda hayırlısı olur
-
Mülakat tarihiyle ilgili bi tahmini olan var mi arkadaslar
-
arkadaşlar samsun olan varmı ben samsun için mülakata kaldım.
-
@marjinalfaydali Mülakattan önce aldırırsan ve mülakatı kazanamazsan orada mı kalacak ikametin?