HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ssln ben kaçırmışım demek ki. Gizli takipçiydim zaten normal kaçırmam
-
@halkbank iyi misin? sesin cikmayinca merak ettim.
-
@rogarkapagi inşallah sen gibi pusuya yatan başka Isparta yoktur diye dua edecez artık demek ki
-
Ne çektik be şu sınavdan
-
-
vallahi netlerini hesaplayabilmis arkdaslari tebrik ediyorum sorular o kdr ortadaydi ki dogru cvplari bulamadigim bircok soru oldu dolayisiyla gram fikrim yok kac alacagima dair
-
Bugün kaç defa aradım ama insan kaynakları açmıyor telefonu
-
@mrvstk açınca bi şey demiyorlar zaten boşver. Biraz kendi haline bırakalım belki o zaman eziyet etmekten vazgeçip sonucu açıklarlar.
-
@ssln sssayın hocam bu forumdakiler haricinde sinava girmemis insan yokmus gibi davranıp ya da tahayyül edip kendinizi olumlu sonca odaklanmayın. Inanın bu forumdakilerin hepsinin kazanmasini cok istiyorum fakat yıkıma ugramayın diye konusuyorum. Bu foruma gore adanaya 9 kisi basvurmus demek kesin kazanırım demeli miyim? Lütfen yapmayın sinava girenlerin genelinin nereyi tercih ettigini bilmedimiz için olacakmis gibi kendimizi avutmayalim. Olmazsa cok üzülürsünüz çünkü.
-
@mills tabiki haklısınız ama bizimki de bir umut işte sonuçta hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
-
ben sınava girdiğimi unutmuştum bugün başlığı görünce hatırladım
-
19’unda açıklanacak derken ocağı kastetmiş olabilirler
-
İk ölü taklidi yapıyo malesef
-
@asdasd 19 aralık yanıtını verdiler.
-
insallah yarin sabah saat 10 da aciklanir.Daha da bisey demiyorum.Bıktım yaa.Hepimize adam gibi biri cikipta aciklama yapamadi.Baştan savacak laflar cocuk kandirir gibi.boyle sacma birsey gormedim.
-
Sınava giripte forum takip etmeyenlerin içi nasıl rahat ediyo acaba?
-
Bi ara banka calışanı arkadaşı olanlar vardı noldu onlar, yok konustum 2 gun daha surer yok listeler hazırlanıyomus falan sesleri cıkmıyo artık
-
Sanırım bugünde açıklanmayacak 300. sayfada bitti
-
Roman yazdık resmen 300. Sayfa dile kolay
-
Bugün 17-18.30 diyorum ve uzaklaşıyorum