HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Sağlam duyum arkadaşlar bu sene içinde açıklanma ihtimali varmış.Ama ertesi seneyede açıklanma ihtimali üzerinde duruluyormuş net birşey söyleyemiyorlarmış..!
-
@ahmetşen niye yalan söylüyosun Arkadasım ben konustum hedefleri 2023 ümüş
-
@kurumsinavi oooo bekledigimizden erkenmiş
-
Şu aralıkta açıklanacak maillerine bende aldırdım bekledim ama bu hafta açıklanması makul süre sabretmek zor olsa da az kaldı arkadaşlar dayanın
-
@rogarkapagi ben açıklanacağına dair ümidi kestim açıkcası artık nötr durumdayım açıklanıp ola ki kazandıysam hiç tepki vermem herhalde o derece birşey hissetmez oldum kaldı ki telefonlarına ulaşmaya çalıştım tüm gün bir tanesi bile açmadı o yüzden hayırlısıysa olsun bu konuda tahmin yapmak bir işe yaramayacak akışına bıraktım ben
-
Bu kadar uzun süre aciklanmamamisin tek faydası, bizi her duruma hazırlıklı hâle getirdi. 19 Aralık'ta aciklanip kazanamasaydim daha çok üzülürdüm heralde. Artık hissizlestik. Biran once aciklansin da nolursa olsun moduna geldik.
-
@spread geri sayım başlasın
-
Bugün 1ay oldu. Eğer erken açıklasaydılar bi şaibe arayacaktık yok efendim o kadar kağıt nasıl hemen açıklandı okundu falan geç açıkladıkları zaman da vay efendim bu kadar bekletilir mi altı üstü makine okuyor optikleri kısacası bizi memnun etmek zor ben de dahil
-
@spread hocam daha ilan gelmeden sınav olacağının duyumunu vermiştiniz hatırlıyorum.inşallah bu dediğiniz de çıkar: )
-
@spread hocam sen geçen gün de aynısını dedin ama açıklanmadı
-
@marjinalfaydali sadece tahmin hocam, geçen sene tam bugün tam bu saatlerde açıklanmıştı
-
Kurum sınavına girdim de banka sınav tecrübem yok.Şimdi sonuç açıklanınca herşey tamam mı? Bazı arkadaşlar sonuçlardan sonra taban puan değişebilir demişti.Bu işin açıklamadan önce olması gerekmez mi mantıken.Sonuçları aşağı yukarı tahmin ediyoruz da taban puanlar ne zaman belli oluyor bilgisi olan var mı?
-
@spread yemin et
-
Insallh yuzumuz guler de bugun aciklanir hepimiz tercih ettigomiz sehirlerde siralamaya gireriz .
-
@ddguy o zaman ne söylemişti
-
Ah bugun aciklansa .da kurtulsak artik beklemekten
-
@ilk 20.30 da aciklancak dem8sti beklemiştik ama olmadı bugün olur belki
-
@ddguy açıklanacaksa 20.30 a kadar ümit var demiştim hocam çarpıtmayalım. Tahmin yürütüp fikir beyan ediyoruz, bir taahhüt altına girmiyoruz.
-
Amaçsızda olsa aradım ancak cevap veren yok.
-
Geçen sene tam sınav ilanı ile sonuç ilanı arası 3 ay vardı.Tahminim cuma 18.00 bakalım bu saate tekabül ediyor