HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ddguy inşallah öyle olur
-
Rivayetlere göre sınav açıklanınca Mısır piramitleri'nde yanan son mum da sönecek. Çin'in Noungau kentinde araştırma yapan bilim insanları Mısırlılara ait tabletler ve sanat eşyaları buldu. Yetkililer incelenen bulgularda 2,0,1,8 rakamları ile değişik papiruslar buldular. Yaptıkları sistematik araştırmalarda M.Ö 2000 yılına ait bu bulguların ortak bir sembolü çağrıştırdığı kanısına varıldı. Bu sembol bir bankanın sembolu idi. Yapilan görsel araştırması sonucu bu sembolün Türkiye'de faaliyet gösteren Halkbank'a ait olduğu saptandı. Sembolün hemen yanında eski misircada sınav manasına gelen 'karatambaratura' ayrica 2,0,1,8 rakamlarının bulunduğu belirtildi. Yetkililer tabletin bu bulgularla sona erdiği ve ardından hicbir olguya rastlanılmadigini açıkladı. Çin'de önde gelen tarihçiler ve arkeologlar bunun büyük bir felaket anlamına gelebilecegini ifade ediyor ve bu felaketten yalnızca bu sınavı kazananların kurtulacağını ifade ediyor.
-
@ssln benim sınava katilmam bile şans eseri oldu zaten. Basvurunun son günlerinde arkadaşım haber vermese haberim bile olmicakti. O yüzden benim şikayet etme gibi bir lüksüm yok.
-
Acaba yuksek lisans kayitlarinin yada butlerin bitmesini mi bekliyolar?Subat diyolar aciklanmasina aklima artik sebeb gelmiyo
-
Eğer birgün açıklanırsa aranmamak için mesai saati bitiminde açıklanacaktır.
-
Hala tik yok .
-
Arkadaşlar sizce bu haberle ilgili bizim sinav sonucumuzun bu kadar gec açıklanmasını tetikleyebilir mi ?
http://m.t24.com.tr/haber/hakan-atilla-karari-sonrasi-halkbanka-ceza-gelir-mi,527212 -
Benim 23456433. sınavım olduğu için mi bilmiyorum hiç açıklanmasını beklemiyorum da heyecanlı da değilim ama sizdeki bu heyecan nedir arkadaşlar? Bilgisayar/telefon başında tırnak yiyerek bekliyorsunuz gibi yazıyorsunuz. Açılması muhtemel guy varken çok önemli bir kpss varken bu heyecanınız garip geliyor bana.
-
Arkadaşlar kusura bakmayın da bu başlıkta çok boş muhabbet dönüyor...
-
@rogarkapagi benim de son gün tamame tesadüfen haberim oldu bende böyle bir sınav başvurusunun olduğunu bilmiyordum telefonuma memurlar neti yüklemiştim ordan gelen bildirim sayesinde normalde 9 unda biten başvuru o gün yaptım parayı yatırıp başvuru yapana kadar saat 5 oldu yaptım tam başvurular bitti derken süreyi 14 üne uzattılar o yüzden nasip valla olmazsa da üzülmem sonuçta ben bir edebiyatçıyım bir iibfli olsam en azından daha çok heyecanım olurdu nötrüm şuan tam anlamıyla
-
Facebookta okudum arayan kişilere şubatı bulabilir denmiş
-
@savcıturgut hocam neden bos olsun.sonucta belli yasta olan insanlar var ben kac guy tercihinden elendim 2 kurum mulaktaan elendim yas 30 gelmisiz en azindan bi bankaya girelim diye umut ediyoruz .sizlerin cok buyuk hedefleri olabilir hocam biz bu bankaya umut baglayip merak ediyoruz normal olarak.bos degil yani bekliyoruz en azinda kimi ariyo kimi mail atiyo .guy ilani bile verilmeyecekken herkes guy sayfasinda bir araya gelip cumhurbaskanina mektup yazdigimizi bilirz.forum kurulma amacida ortak kaygilarimizi paylasmak .
-
@muaccelalacaklı hayret bi şey ya haftaydı cumaydı pazardı derken şimdi bide şubat cıktı
-
Aramayalim diye şubat demişler bence. Abartmayın her söylenene inandığımız için bu haldeyiz zaten
-
Edebiyat okuyanlara bu sınava girme hakkını veren zihniyetin de, edebiyat okuyan insanı bu sınava girecek duruma getirenin de...
-
Bu sistem...böyle olmamalı..
-
@pantheon1 aynen valla doğru düzgün atamamız yok yaklaşık 40 binden fazla mezun var düşünün sadece edebiyat için lakin sadece 600 kişi atıyorlar yazıklar olsun sadece diplomanın lisans oluşunu kullanıp başvuru yapabiliyoruz edebiyatçı ünvanımızın sadece adı var gerisi yok böyle bir sistem var ne yazıkki
-
2014'teki sınav 22 günde, 2016'daki sınav yanılmıyorsam 32 günde açıklanmış. Yarın 32. gün inşallah açıklanır.
-
@murat3 hocam açıklanma süresi bir önceki sınava göre 10 gün artıyorsa bu sefer 42 gün sonra olmasın. Allah korusun.
-
@ssln sinav nasıldı hocam senin