HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@derl201720172017 hayır hocam açığı kapattılar
-
@adam-smith istanbul minimum 250 alir
-
@zenginmemur işte 3 katı çağırılacaksa 750 kişi oluyor. ki dediğim gibi, ne 60dan düşük bekleyenler üzülsün ne de 60dan fazla alıp kazandım diyenler sevinsin.. geçen yıllardaki gibi hüsrana uğramayın sonra.. hakkımızda hayırlısı olsun bakalım.
-
@adam-smith bende çok merak ediyorum hocam puanları. Kaç kişi çağırcaklar onuda merak ediyorum. Burda hepimizin sınav doğruları aşağı yukarı aynı ama büyük bir kitle var konuşmayan. Yani bazışarı çok iyi de yapmış olabilir.
-
@lewis yapmayin hocam ya zaten 60 i zor geciyoz diger iller 65 ustu kapatir diyosun size gore .umarim kapatmaz .bu halk bank bi sinavda taban puanlari dusurmuslerdi .sanirim oyle bi durum zor mu gozukuyo ki acaba ? Bi kars ili bile 65 ustu zor sa yandik desene .Sanirim yarina kaldi illerin taban puan aciklamalari.
-
bu sınavda puanlama da çok farklıydı. + soru sayısı fazlaydı. arkadaş 60 alman için baya zorlaman lazım. hepsini geçtim, istanbul gibi mega alımın yapıldığı yerde 60 dan aşağı düşmemesi kendim için mucize olur. söylediklerimin arkasındayım. bu açıklama olayında bir şeyler var. henüz netleşmemiş şeyler... o yüzden beklemek lazım
-
@kamuguy Yok hocam . Hani istanbul bile 60 ile kapatiyorsa Ankara İzmir gibi yerler 65i görür max. Diğer iller yine 60-63 tabanına yapışır
-
@adam-smith hocam eğer 60dan aşağıya düşerse sana çok güzel biyerde yemek ısmarlayayım beni şu son dakikalarda bu kadar umutlandırdın ya sağol
-
@muaccelalacaklı eğer mülakata kalır da kazanırsak eğitimde bir kahveni içerim
-
@adam-smith inşallah hocam
-
Yarın biter mi bu zulüm ya
-
@ddguy inşallah hocam
-
@adam-smith dostum simdi 60 puani gecen herkes kazancak mi hic bir sey anlamadim 67 alan biride istanbulu kazanmis suana kadar 2 kisi gordum istanbul icin biri 59 digeri 67
-
@adam-smith Arkadaşa katılıyorum bana sahte gibi geldi. İtibar etmemek lazım bence.
-
Foruma sürekli devam eden kim gördü sonucunu yazabilir mi
-
fotoşop arkadaşlar inanmayın
-
Biraz önce ik yı aradım bu saate kadar çalıştıklarına göre Bu gün içinde açıklanır
-
Bu sistem bize mi karşı sınava girdik darbe girişimi oldu saçma saçma puanlar 1 yıla düştü kurum sınavı zaten yok şimdi de halk cıktı başımıza
-
Benim bi sınavı kazanmaya herkes gibi çok ihtiyacım var çok yoruldum artık ya
-
Istedigin kahve olsun yeterki kazanalım