HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@semihylc Çeşitli komplo teorileri üretiliyor fotoda bir tuhaflık var,vesikalık olması gerekmez mi vs.. uzaylıların işi olabilir diyorlar.
-
Ders molasinda bakayim dedim sayfaya daha derse oturamadim ya habire buranin basini beklyz aciklasinlar yani nasil is ya hayret bisey
-
@reagan benim de açılıyor yeniliyorum ancak sonuç bölümü yok
-
@maliyeci07 dostum detaylı incelemek lazım olayı paralel yapılanmada olabilir .
-
vesikalık foto isteyenlere
-
Hatayı yapan banka değil okuldur
-
Ya herkes kendi koyuyor foto neden vesikalik olmak zorunda olsun
-
Vesikalık diyenleri çürüttü arkadaş hahaha ya iş komediye döndü.O değil de ders çalışıyordum 1 saat boş boş heyecan yaptık motivasyon da kalmadı
-
Adam ingilizceyle kalmış valla helal olsun.
-
@bgtr resmi kurumların başvurularında zorunluluktur özellikle guy vmy sayıştay gibi kurumlarda hatta guy başvurusunda şart olarak geçer gömlek ceket şeklinde diye boydan foto da biraz şey geldi açıkcası :))
-
çıldırmama ramak kaldı
-
evet diğerleri orta halli yapmış fakat ing adamı kurtarmış
-
o değil de milletin sonuçlarına bakarken kendi sonucumu unuttum beyler bi açılında f5 yapayım o kadar sonuç buldum yükledim :9
-
Bankayı arayıp soran var mı
-
@kazm hocam ne olur zaten stresliyiz carp o zaman yszdigim katsayilarla gorursun.Alan 0.71 kultur yetenek 1 ingilizce 0.25 dogrulari carp gorursun
-
Arkadaşlar vesikalığa takılmayın.Sınava girerken en ön sıradaydım listeyi benim önumde imzalatıyorlardı.Fotosu yan olan bile vardı.Hatta deniz kenarında cektigi fotoyu falan kesip koymus bazilari.Herkesin vesikalik degildi.
-
@mzffrzyrk mülakat durumu yazan arkadaş giremiyor diye olabilir diğerinde gireceği mülakatın ünvanını belirtmek amacıyla servis görevlisi yazmışlardır geçen yıl o şekilde idi kazanan iki arkadaşta da servis mülakatı yazıyor.
-
Vesikalık diye şart var ama bi kontrol mekanizması yok, en fazla sonradan sıkıntı çıkartırlar niye vesikalık değil diye bence. Ben kendim telefonu koydum geçtim karşısına otomatik çektim sonra photoshopla arkaplanı kestim ebatları ayarladım oldu sana vesikalık.
-
@thequeenoftheguy aynen bende de servis mülatı yazıodu
-
@thequeenoftheguy evet yeni fotolar geldikçe anladım bende