HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@y-oguz90
beyler konuşmaları da fb adresinide buldum -
aynı hatayı 2 sene üst üste yapıyolar.
-
Arkadaslar bende baktım ve su anda girilmiyor bu bir açıktı kapatmislar sanırım girebilen gördü ve standart sapma falan yok alan soru başına puan 50/70 gy gk için 1 ıngilizce içinde 0.25 ben baktım böyle hesaplayinca da aynı puan geliyor ve doğru sayım beklediğimden az geldi su an için bence 60 üstü herkes de girebilir yazıyor sayi tutmayan iller icin 59 kusur olanlar için baraj ayarlaması yapılıyor olabilir sahsi fikrim
-
@snm0909 Hocam benim sonucum değişmedi puanda değişmiyor ancak illerin taban puanlarını yanlış hesaplamışlardı o yüzden bazı illerin taban puanı artıp bazı illerin düşmüştü değişim olmuştu malesef kimisi için iyi kimisi için kötü .
-
arkadaşlar kız facebookta zaten sonucunun ekran görüntüsünü paylaşmış girmez yazıyor ve çok üzgün kızı teselli ediyorlar belki değişir sonuç diye. neden yapsın ki?
-
@giewsun bu arkadaş hangi ili seçmiş
-
@giewsun şukunu verdim kardesim
-
Photoshop veya trolluk olduğunu sanmıyorum. Banka bi deneme yapmış veya hata yapmış sonra geri çekmiştir. Benim için hiç sürpriz olmadı, neyi doğru yaptılar ki sınav açıklamaları düzgün olsun
-
@vlkrt istanbul
-
Yalniz puanlama dogru butun paylasilan sonuclarda
-
Herkes FBI moduna girdi yemin ediyorum
-
Sonuçlar doğrudur da bence mülakata girecek kişilerin belirlenmesi daha olmamıştır bu yüzden 60+ yapanlar kazandı gözüküyordur doğal olarak. Bence bekleyin bugün ya da yarın açıklanacak demekki
-
Bugun aciklanir mi olasilik.ama artik kesin yarin aciklarlar baksaniza arkadaslar bazi arkadaslarin aciklanmissa
-
@zenginmemur neden yanlış olsun ki matematiği inkar mı edelim koskoca bilimi
-
Yine yanildik hamdolsun 60'in altina duser diyordum 59la olmayan kisinin ss var.
-
Fotoğraf normal, herhangi bir onaylama işlemi geçirmiyor fotoğraf, isteyen istediğini yükler yani sisteme.
-
yarına kalır heralde artık...
-
arkadaşlar uzmanlıkta bir arkadaş 62 ile kazanamamış yani bence sıralamışlar yoksa o da kazanırdı hepsinden yüzde elliyide geçmiş
-
Arkadaşlar ben sisteme girebiliyorum ama sonuç yok sizdede aynı mı yoksa error mu veriyor sayfa.. 3-4 kez yeniledim açıldı ama dediğim gibi sonuç yok
-
@bkrcern uzmanlikla servisi kiyaslamayalim belki farkli olur yani insallah