HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@chai34 Tabi ki değil eleştirmek için söylemiştim zaten sordukları soruların ne Türk tarihi ile ne de yakın tarihle ilgisi yok ayrıca genel kültür de öyle yunan kültürüne meraklı biri hazırlamış soruları sanki
-
İk aradım bugün açıklanmayacak dedi yarın mı dedim konuyla ilgili Bilgi veremiyorum dedi
-
@bir-genç ne denirki bunlara bu kadar oyaliyorlar yarin yarin yarin diye diye 1 ay oldu.arkadaş deyinki su gün açıklanacak niye boyle uzatiyorsunuz kendinizde zor durumda kalıyorsunuz o kadar kişinin telefonlarına yanıt vermek zorunda kalıyorsunuz
-
Ya aslında 1 ayda açıklamalarına lafım yok. Bu artık banka sınavları için normal hâle geldi. Ama böyle açıklayıp geri çekerek işi sulandırmaları çok can sıkıcı
-
Bence 1 ayda tamamen sacmalik.açıkla hızlıca istersen 2 ay sonra yap mulakatini
-
@alexdelarge Açıklama yapıp geri çekme gibi durum olmadı hocam bazı arkadaşlar açık bulup sonuca ulaşmışlar.Birimdeki çalışanların hatasıyla ilgili bir durum
-
@bir-genç hergün bugün açıklanacak diye bekliyoruz koskoca insanlarla dalga geciyorlar
-
@maliyeci07 haklısın durum dediğin gibi ama bu açığı bulmak için de bankanın veya üniversitenin artık hangisiyse siteye bi yükleme yapması lazım. Bu adamlar da hacker değil sonuçta alt tarafı /sonuc yazmışlar.
-
@ahmetşen aslında 2 kere şu gün açıklıcaz deyip onu da beceremediler
-
Anlaşilan cuma gunu acıklanma klişesi bir kez daha gerçek olucak
-
Arkadaşlar yanlış anlamayın ama buraya aralıksız yazınca açıklanmıyo her defasında gelişme var sanıyoruz ya açıklanınca yazsak olmaz mı? Herkes zaten stres altında
-
Neyse bari yarın aciklansa
-
@yasemen sadece acıklandıgında gormek istiyorsan bankanın sitesi takip edebilirsin
-
@sayınseyirci olayı direkt polemiğe çevirme kötü niyetle söylemedim herkes stres içinde Nereyi takip edip etmiceğimi ben biliyorum sakin
-
Sorun şu ki ; aramızda çok bilmiş arkadaşlar çıkıyo 'şu gün açıklanır' diye sallıyo. Sonra aciklanirsa ben dedim diyo. Aciklanmazsa köşeye çekilip susuyo. Biz birbirimizi yiyoz. Kimse bi yerinden uydurup şu gün açıklanır demesin artık yeter
-
@yasemen polemige cevirmedim sadece oneriydi ve tabi ki senin kararın istedigin sayfay bakma aynı digerlerinin istedigini yazma kararı gibi
-
@sayınseyirci Önerin için teşekkürler
-
@zenginmemur dostum teşekkür ediyorum tescillenmesini bekliyorum..
-
@oguzidane yarın açıklanır
-
@muaccelalacaklı bu kaçıncı yarın