HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür takip ediyorum konuşmaları bende. Sınav ve açıklanma sürecindeki aksilikler konusunda hemfikiriz. Hepimizin hakkında hayırlı olan neyse o olsun. Ben banka sınavının haricinde bir soru sormak istiyorum. Kpss tecrübesi olan arkadaşlar veya kurum sınavlarında mülakat tecrübesi olan arkadaşlar nelere dikkat etmeliyiz ve nasıl bir yol izlemeliyiz bilgi verebilir mi? Ayrıca Vakıfbank sınav yapacak,ilanını gördüm. İlgilenen arkadaşlar için bilgi vermek istedim.
-
@Lewis inanın aynı durumdayim bende tek bir kuruma girebildim puanima rağmen Halk bankası olmazsa yine kpss yolu gözüktü bize
-
Biri de çıkıp yazmamış ya özelde yazısın burda konuşmayın diye biz burada soruları tartışırken cevaplar hakkında yorum yaparkan halkbankası sınavı çatısı altında şimdi yorumları okuyorumda kimse yeter artık gidin özelde mesajlasin yazmamış. Vay be hele dün geceki halkbankası bi iletisi beni çok güldürdü arada bekliyorum halkbankası nickli arkadaştan
-
arkadaşlar maaş hakkında bilgisi olan yok mu, bir de geçen sene servis görevlisi teklifi alanların eğitimi 1 hafta olmuş sizce yeterli mi?
-
-
Mulakatlar aciklandiktan kac gun sonra oluyo?
-
@luthor yönlendirmeniz için teşekkürler
-
@zenginmemur 15 gün sonra sanırım
-
@nihal torpil bul yeterli.
-
@bybredd burda nasıl torpil dönüyo banka ıcinden mi yav milletin ne tanıdığı varmış arkadaş
-
@bybredd inanın hiç torpil olarak kullanacagim kimsem yok. Olmasını da istemem açıkçası. Kul hakkı yiyerek bir yerlere gelmemin faydası olacağını düşünmüyorum. İşimi Allah'a bıraktım, sınavlara dikkatle hazırlanmaya çalışıyorum.
-
@issiziktisatci İstnbul hariç tek ay maaş 2100 yeni zamlı. eğitim 1 hafta sürer. işine yarar bişi göstermedikleri için o 1 hafta bile gereksiz sadece otelde iyi vakit geçirirsiniz. İstanbul tercih ettiyseniz 400 lira gibi bi rakam harcırah alırsınız heray. Yemek kartı 278 TL daha zam gelmedi büyük ihtimal 300 olur. YILDA 2 MAAŞ TEMETTÜ ALINMAKTA. 3 AYDA BİR ÇİFT MAAŞ ALIRSINIZ. 6 AYDA BİR HEDEF TUTARSA PRİM.İstanbul için bu rakam daha fazla. İstanbulda servis mecvut Gmde çalışırsanız şubelerde yok. Gmde yemekhane vardır. ünvan olarak servis görevlisi görev olarak Banko hizmetleri asistanı olarak başlarsınız. Her 3 yılda bir ünvanda yükselme sınavı olur servis görevlisi-servis yetkilisi-yönetmen yard.- yönetmen. Görev olarak 2 ayrı departman vardır. Pazarlama ve operasyon. siz operasyonda başlarsınız bha olarak ve daha sonra tamamen Müdür-Bölge-Gm insiyatifinde göreviniz değişir. Operasyonda kalırsanız Bhadan sonra Oas-Oyt pazarlamaya geçerseniz Mia-Miy olarak yükselirsiniz. Tabiki bunlar anlam ifade etmicek o yüzden şöyle anlatayın. operasyonda maaşınız çabuk artar. fakat pazarlamada süre olarak çok beklersiniz ama Miy olduğunuzda kişisel prim ve ünvan ücreti çok fazladır.Bha olarak gişede çalışırsınız açık verirseniz cebinizden çıkar fazla verirseniz kasa fazlası kesersiniz 2 durumda sıkıntılıdır. açık vermek sizin açınızdan daha sıkıntılı cebe zarar o yüzden tam tutmak önemli. Kamu bankası çok hedef baskısı olmaz fakat hedef=prim=para=mutluluk genelde 6.30ta çıkarsınız 09.00da işe başlarsınız sizden 20dk ortm önce gelmeniz beklenir. Eğer açık verirseniz sınırı yok 12 1 2 ye kadar kalırsınız yüksek meblalarda ve müfettiş gelir anında şubeye sıkıntıya girersiniz.
ARTIK ŞU MAAŞ VS İLGİLİ ŞEYLERİ DORMAYIB BIKTIK. BU AÇIKLAMA YETERLİDİR SANIRIM. -
@nihal İyi çalışın,hazırlanın en azından vicdanen içiniz rahat olsun.Sonrası nasip.Son kurum sınavından 88 alan biri mülakatta elendi.88 alan biri elenmemeli bence ama durum bu.Arkadaş hızlı giriş yapmış direk torpile bağlamış:))Torpilsiz giren de duydum gerçi torpilim var da demez ama 2-3 yıl elenip sonra kazanan temiz arkadaşlar gördüm.Düşük alım yapan yerlerde arkadaşın bahsettiği problemi daha fazla yaşarsınız
-
@fact0riel açıklama için teşekkürler
-
@maliyeci07 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için. İnşallah hakkı yenmeden işe başlayanlardan oluruz hepimiz.
-
@kayseri6638 hocam siz nereyi yazdiniz? Nickinizden kayseri ya da yozgat diye dusunuyorum ama: ) ben yozgat yazdim da ordan merak ettim
-
@fact0riel eyvallah cok sagol ama bu maas bnce hala net degil gecen biri cok iddali bir sekilde istanbulda maas 3200 u buliyo yazdi bn sok oldum
-
@zenginmemur İstanbul için İstanbul tazminatına da yüzde 15 zam geldiğini ve 650 lira civarı olduğunu gördüm bir yerde. Bununla birlikte zamlı maaş 2100-2200 civarı , artı eğer doğruysa 650 lira İstanbul tazminatı ve artı yemek parası ile o arkadaşın dediğine yakın bir ücret oluyor zaten.
-
Özlük hakları vs hakkındaki 2018 güncellemesi ve yeni sözleşme detaylarına linkten ulaşabilirsiniz. Her şeyi devletten beklemeyin, araştırın biraz
https:// www. facebook. com /ozfinansis/posts/1588617874558590
-
Arkadaşlar yarın aciklanicak mi bu sınav yoksa haftaya mi kaldı.