HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
61.000 BAŞVURU NE YA ! !
-
BU BAŞVURU SAYISI PMYO DA MI GEÇTİ BÖYLE !
-
@edv 2014 yok bende
-
@zeyno5454 cok normal 100 bin olmadığına şükür
-
arkadaşlar bu sene kpssye hazırlanıyorum ilk defa maliye muhasebe aldım,bu sınava nasıl hazırlanmalıyım sizce neye ve nasıl çalışmalıyım?
biliyorum herkes birşeyler soruyor ama yinede yardımcı olursanız duamı alırsınız -
@iktisatsever destek almalısın. Sıfır muhasebe varsa en azından dershane şansın da yoksa muhasebe videolarına kesinlikle bakmalisin. 40 soruda 25 neti geçmek puanı oldukça arttırıyor. Maliye hem ezber hem de yorum. İktisat bilginle de yorumlayıp yapılabilir.
Daha yazmayayım şu başlığı kontrol et. Sıfır olduğun için biraz forumu araştır. Nelerle karşılaşacağınız bilerek hazırlıklı olarak ilerlersen bu seni daha soğukkanlı ve sabırlı yapar.
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1893/2018-kpss-a-grubu-lisans-alan-sınavı-hazırlık-platformu/192 burdan araştır istersen neler yazilmis -
ne gerekiyor acaba başvuru için
-
Arkadaşlar foto paylaşımı nasıl oluyor forumdan bilen var mi
-
Amasya yazan varmı arkadaşlar
-
@bankaci hocam uzman yardımcısı için İstanbul tazminatı ne kadar acaba bilginiz varmı ziraattede hemen hemen aynımıdır
-
Arkadaşlar elbet sorulmuştur ama çok yazı var bulamam şimdi bilen varsa aydınlatabilir mi? 1)ticaret hukukuna şirketler hukuku dahil mi?
2)matematikte sadece sayısal mantık mı var? -
@mcancakar şirketler hukuku da dahildir ve çıkması muhtemeldir. Geçen senelerde çıkan servis görevlisi sınavlarında sadece sayısal mantık değil normal problem tarzı sorularda gelmiştir . Servis görevlsi 2012 halkbank çıkmış soruları yazarsanız gogıl amcaya o size gösterecektir soru tarzını. Allah muvaffak kılsın .
-
@paaschegibiruh teşekkür ederim
-
@furkanaslan 2017 için 330 tl brüt.
-
@mülkiyeli34 hocam net 500 600 diyenler vardı onlarınki yanlışmı yani
-
kaç soruda kaç net bizi mülakata götürür acaba tahmin var mı?
-
@furkanaslan Halkbank için yazdığım rakam kadardır.
-
@furkanaslan Şubeler için brüt 451-TL
Genel Müdürlük için brüt 330-TL -
@bankaci ziraat içinde aynısımı geçerli bilginiz varmı
-
@furkanaslan Bilgim yok.