HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
Arkadaslar calismalar nasil gidiyo?Kultur yetenek kismi ve bankacilik bilgilerine nerelerden calisiyosunuz?
-
@iyimser16 eyvallah hocam
-
@furkanaslan Öyle olacak diye söylenti var ama söylenti sonuçta:)
-
geçmiş yıllarda tüm tarih soruları inkilaptan gelmiş bu sene sınavı yapan okul değişti bu konuda aceba değişiklik yapar mı ?
-
MAliyet muhasebesi dahil midir acaba yardımcı olur musunuz
-
@betbet19 dahildir kesinde çıkar
-
@iyimser16 ama genel muhasebe finansal tablolar analizi ve ihtisas muhasebesi yazıyo
-
@atakantoprak hocam bende baktim ayni sekilde.Ben inkılap calisiyorum birde para ile ilgili olan tarih kisimlarina.Ya sunu anlamiyorum bu kadar surede bu kadar konuyu nasil yetistircez.Belki bana kizcak kimileri ama bizde robot degiliz.on parcaya bolundum resmen.Temelimizde olsa bizde insaniz yani.Bu uni nasil sinav sorusu hazirliycak merak ediyorum.insallah ters köşe yapmazlar.
-
sinav yerleri ne zaman belli olur acaba ? fikriniz var mi arkadaslar ?
-
@şule hocam haklısınız ama işte mecburuz inkilap calısmak daha mantıklı ben sımdı tum tarıhten vazgectım, sınav yerlerı 1-10 aralık tarihleri arasında acıklanıcak
-
@betbet19 Geçen sene çıkmadı diye hatırlıyorum.
-
@betbet19 genel muhasede çıkmıyor hocam işletmede çıkıyor başabaş noktası çıkmıştı geçen yıl formülü bil derim
-
Birde su kolay diyenleri anlamıyorum.Basvuru sayısı olmus 60000 kisi hala kolay diyenler var.Tamam kolay olabilir ama yanlis sayini minimize etmen gerek zaten ingilizceden eksik basliyiruz sinava 150 soruluk bir sinavdan bn korkarim arkadas
-
Selam arkadaşlar.
Konuşmaları biraz okudum. Öncelikle şunu söyleyeyim, bu yıl sınavı farklı bir okul hazırlıyor ve ek olarak soru sayılarında değişme mevcut. Bunu gözardı etmemelisiniz. Soru sayısı artmış galiba. Bu da sorulacak konu sayısının artmasına neden olacaktır. O yüzden şu çıkar bu çıkmaz diye düşünmeyin, gördüğünüz tüm konuları gözden geçirin, çalışın. Her çalıştığınız konu emin olun size 1 soru olarak geri dönecektir.
Sınavın zor olması çalışan arkadaşlar için iyi. Çünkü kolay olursa çalışmayanlar da kalburüstü bilgilerle sizlere yaklaşabilir. O yüzden zor olması iyidir -ki bu kadar başvuru olan bir sınava zor soru hazırlayacaklarını düşünüyorum. Zaten sorular pazartesi günü falan hazırlanmaya başlar, başvuru sayısının bu konuda önemli bir etken olduğunu sizlere söyleyebilirim. -
@bankaci dostum simdi su faiz hesaplamalari isletme iktisadi bankacilik bilgileri falan bunlar eleyici olur ama bakacak net bir kaynak yok.
-
@zenginmemur yasin çoban-işletme iktisadı kitabı var.75 sayfa falan bildiğim kadarıyla.Garanti olsun derseniz bir bakın.
-
@luthor eyvallah dostum.
-
Arkadaşlar ziraat bankası sınavına girmiştim bu yıl genel kültürden baya çok sormuşlardı ve ayrıntıydı. Halk bank çıkmış sorulardan 2012 yılını bulabildim sadece ondada bir tane gk var . Oturup vakit ayırmaya gerek var mı ki
-
Arkadaşlar ya bu maliye konularında ki
"KAMU MALIYESI" maliye deki hangi unite ,başlık veya konuları kapsiyor sinav da. bilen varmi yardımcı olur musunuz ? -
@deuceko maliye teorisi, kamu harcamaları, kamu gelirleri, devlet bütçesi, Türk vergi sistemi, maliye politikası, vergi hukuku... Çok ayrıntı gelmeyebilir. Soru sayısı iktisat hukuk muhasebeye göre oldukça az görünüyor